Win 10 format USB'si eksik dosya olabilir mi?

• Konuyu başlatan d0d01
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 899

d0d01

Hectopat
Merhabalar, ben bir arkadaşımdan Windows için format USB'si aldım fakat 16 GB'lık bir flash belleğin içerisi neredeyse tamamen boş görünüyor. Flash belleğin çalışıp çalışmadığnı, eksik dosya olup olmadığını format denemesi yapmadan nasıl anlayabilirim? Ek olarak da Windows'un hangi sürümü olduğunu anlamamın bir yolu var mı acaba? Belleğin görünümünü ve içeriğini fotoğraf olarak bırakacağım.

Dosya Ekleri

• f1.PNG
    f1.PNG
    104,2 KB · Görüntüleme: 68
  • f2.PNG
    f2.PNG
    89,9 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 64 Bit sürüm ama sadece 100 MB yer kaplaması adamı kıllandırıyor arkadaşınız mizahşör biriyse senin flashı düzelttim diye verebilirsiniz.

Merhabalar, ben bir arkadaşımdan Windows için format USB'si aldım fakat 16 GB'lık bir flash belleğin içerisi neredeyse tamamen boş görünüyor. Flash belleğin çalışıp çalışmadığnı, eksik dosya olup olmadığını format denemesi yapmadan nasıl anlayabilirim? Ek olarak da Windows'un hangi sürümü olduğunu anlamamın bir yolu var mı acaba? Belleğin görünümünü ve içeriğini fotoğraf olarak bırakacağım.

Sadece boot etmesi için gerekli bölümleri bırakmış içinde hiçbir kurulum dosyası yok sakın kullanma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı