Win 10 güncelleme sonrası problem

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Yaklaşık 2 yıldır hiçbir güncelleme yapmadan sürümünü hatırlamadığım bir Windows10 Home kullandım. Gayet performanslı ve stabildi. Geçen günlerde bilgisayarıma bir SSD alıp en güncel sürümü ve driverleri kurmak istedim. XPG8200PRO ürününü alıp bilgisayarıma taktım ve en güncel Windows10 Home sürümünü kurdum. Lakin problemler yaşamaya başladım. Bilgisayarımda değişen tek şey Windows'un açılış hızı ve programların açılış hızı oldu. Bunun haricinde olan diğer her şey daha da kötüye gitmeye başladı. Oynadığım oyunlarda FPS düşüşü yaşamaya başladım örnek olarak LOL'de 120 130 FPS alırken şu an bu değerler 90 80 hatta 70'e kadar düştüğünü gördüm. Bilgisayarımda her şey en güncel seviyede BIOS ayarlarımı fabrika ayarlarına da çektim fakat problemim devam ediyor. Sizin önereceğiniz stabil ve performanslı çalışan bir Windows10 sürümü var mıdır? Çünkü hem SSD takıp hem de bu problemleri yaşamaya başlamam hem sinir bozucu hem de çok saçma. Şimdiden herkese teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
Not: SSD performans değerlerim Crystaldisk mark ölçümlerinde gayet normal ve denilen değerlerde.

LTSB sürümünü öneririm ama güvenlik açısından en güncel sürümü kullanmak her zaman iyidir. Ancak bazı güncellemelerle sistemin stabilitesinin bozulduğu da bir gerçek. Seçim sizin.

LTSB sürümünü öneririm ama güvenlik açısından en güncel sürümü kullanmak her zaman iyidir. Ancak bazı güncellemelerle sistemin stabilitesinin bozulduğu da bir gerçek. Seçim sizin.

Çoğu kişiden bu sürümü duydum. En stabil sürüm bu galiba yanılmıyor isem ? Eğer öyleyse bu sürümü bulabileceğim bir yer varmı yardımcı olabilir misiniz

Çoğu kişiden bu sürümü duydum. En stabil sürüm bu galiba yanılmıyor isem ? Eğer öyleyse bu sürümü bulabileceğim bir yer varmı yardımcı olabilir misiniz

Güncel bir sürüm değil ancak bana kalırsa en performanslı sürüm. Hatta şu an makinamda o yüklü çünkü 4GB RAM var ve güncel bir sürüm çok bellek kullanıyor bu yüzden bende buna dönmek zorunda kaldım. Performans gerçekten fark edilir şekilde iyi üstelik hiçbir ek ayar yada servis kapatmak zorunda da kalmadım. İnternette bulabilirsiniz Windows 10 Enterprise LTSB 2016 derlemesi.

Güncel bir sürüm değil ancak bana kalırsa en performanslı sürüm. Hatta şu an makinamda o yüklü çünkü 4GB RAM var ve güncel bir sürüm çok bellek kullanıyor bu yüzden bende buna dönmek zorunda kaldım. Performans gerçekten fark edilir şekilde iyi üstelik hiçbir ek ayar yada servis kapatmak zorunda da kalmadım. İnternette bulabilirsiniz Windows 10 Enterprise LTSB 2016 derlemesi.

Lisansını nasıl hallediyoruz peki ?
En performanslı ve en stabil sürüm önerisi olan başka kimse yok mu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı