Windows 10 Home satın alın ve en iyi bilgisayar deneyimini elde edin. Ek güvenlik ve daha fazlası için özellikleri keşfedin ve en yeni Windows 10 Home'u hemen indirin.
İçinde Home versiyonundan farklı olarak "İş Yönetimi ve Dağıtım", BitLocker ve "Windows Bilgi Koruması" özellikleri var bunlar şirketlerin işine yarayacak şeyler ama ben normal kullanıcıyım. Bu programlarda fazladan yer tutar.
İçinde Home versiyonundan farklı olarak "iş yönetimi ve dağıtım", bitlocker ve "Windows bilgi koruması" özellikleri var bunlar şirketlerin işine yarayacak şeyler ama ben normal kullanıcıyım. Bu programlarda fazladan yer tutar.
Pek bilmiyorum ama Windows'un sitesinde açıklama olarak; "Cihazınız kaybolursa veya çalınırsa, BitLocker ve BitLocker To Go her şeyi kilitler ve bu sayede hiç kimse sistem veya verilerinize erişemez." yazıyor.
Pek bilmiyorum ama Windows'un sitesinde açıklama olarak; "bitlocker ve bitlocker to GO her şeyi kilitler ve bu sayede hiç kimse sistem veya verilerinize erişemez." yazıyor.