Win 10 Lite kullanılır mı?

O sisteme Win XP öneririm. Oyun olarak ise CS 1.6 30FPS civarı oynanır. Belki GTA 3 de oynanabilir ama gerisini kaldıracağını sanmıyorum.

Bizzat Atom işlemcileri deneyimledim. Bende 2GB RAM vardı ve işlemcide (N450) HT desteği vardı yani daha güçlüydü. Ben XP kurmayı başaramadığım ve oyunla işim olmadığı için Lubuntu kurdum.

Ek bir bilgi vereyim o 64 MB ekran kartı dediğin şey benim cihazdaki gibi GMA 3150 ise bu grafik birimi daha HD video oynatma özelliğine bile sahip değil

En kötü browserin bile RAM kullanımı belli. Sistemi yenilemenin vakti gelmiş.

Laptop arkadaşımın bana kalsa atardım ama web de gezinmek ve küçük oyunlar için kullanıcağını söylüyor.

Bende 1.1 GB kullanıyor boşta eğer video izleyip bunu diyorsanız izlediğiniz videoda sanal makineye kuruluyor ve tertemiz bir biçimde geliyor ve RAM kullanımı az oluyor.

Benim PC Enterprise 1.1GB RAM kullanıyor Lite forumlarda 400 MB kullanıyor diye biliyorum son karar kurulur mu?

Benim PC Enterprise 1.1GB RAM kullanıyor Lite forumlarda 400 MB kullanıyor diye biliyorum son karar kurulur mu?
Kurulmaz, kredi kartı bilgileri çok sevilen şeyler.
En iyisi XP ile devam edin ya da Linux ve bilgisayar bilginizi genişletip Xubuntu kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…