Win 10 Lite kullanılır mı?

Bizim arkadaşın laptopu bayağı düşük Win 10 Lite 32 Bit kurulur mu?

Sistem özellikleri.
1 GB 800 MHz RAM.
64 MB ekran kartı (model bakamadım)
Intel atom n270.
150GB HDD.
9 ınc ekran.

Bir de Win 10 Lite kursak şu oyunları açabilir mi: GTA 3, Vice City, San Andreas, CS 1.6 CS Source vb. düşük oyunları açar mı?
O sisteme Win XP öneririm. Oyun olarak ise CS 1.6 30FPS civarı oynanır. Belki GTA 3 de oynanabilir ama gerisini kaldıracağını sanmıyorum.

Bizzat Atom işlemcileri deneyimledim. Bende 2GB RAM vardı ve işlemcide (N450) HT desteği vardı yani daha güçlüydü. Ben XP kurmayı başaramadığım ve oyunla işim olmadığı için Lubuntu kurdum.

Ek bir bilgi vereyim o 64 MB ekran kartı dediğin şey benim cihazdaki gibi GMA 3150 ise bu grafik birimi daha HD video oynatma özelliğine bile sahip değil 😁

Bende 1.1 GB kullanıyor boşta :D eğer video izleyip bunu diyorsanız izlediğiniz videoda sanal makineye kuruluyor ve tertemiz bir biçimde geliyor ve RAM kullanımı az oluyor.

Benim PC Enterprise 1.1GB RAM kullanıyor Lite forumlarda 400 MB kullanıyor diye biliyorum son karar kurulur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı