Win 10 pro'dan Win 7 Ultimate'e geçme

Windows 7 UEFI desteği normalde yok ancak modlananlara W10 UEFI+ESD sıkıştırmada yapıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Koçum ben ne diyorum sen ne diyorsun yaw.Ben hala kullanabiliyorum Win 7'mi. İşletim sistemi modlayıp kullanmayanlar ağlasın ne diym.
Destan uzunluğunda saçmalık. Sana dedik ki sistemin kasmış olabilir dedik buna sevmemekte dahil beynin objektif açıdan düşünme yeteneğine sahip olmadığı için sadece yazılan cümle üzerinden yorumluyorsun. Hemen sistem belirtmen zaten lafı hangi bölgen ile anladığını gösteriyor da neyse. Ne halin varsa gör konuşma tarzından belli yaşın o yüzden muhatap olmuyorum hadi eyvallah.

Kardeşim sen tam bi zekisin.Benim sana sorduğum soruya ısrarla Win 7nin desteğinin bittiğini söylemen de senin nedenle anladığını gösteriyor. Win 7'yi hala kullanıyorum diyorum sen ne diyorsun. Ne yapiym gazete alıp aynı kareye sokarak monitörümü çekeyim? Bak ben soruda ne sordum siz ne diyorsunuz.Saçmamı hemde deli saçması. Ben win7'ye nasıl geçilir dediysem bana bunu söyle geç. Boşuna forumda mesajlarına ekstra bişeler eklensin diye konularda boş boş konuşma.

Desteğin bittiğini söyleyen bile ben değilim. Tekrar oku.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…