Win 10 pro'dan Win 7 Ultimate'e geçme

Kardeşim ben pc'de i7 9700k ve rx580 ile baya baya kasar bu arada Win 10 eminim. Ben sanki Win 7'nin desteğinin bittiğini bilmiyorum. Son zamanlarda herkesin ağzında sakız olmuş bu konu düşmüyor. Ben ne soruyorum adam ne diyor. Hem Win 7'ye geçme sebebim sana göre akılsızca olabilir. Kendi bilgisayarıma ne kuracağımı sanamı soracağım. Win 10'a ısınamadım. Orijinal olmasına rağmen başlat menüsünde sürekli sorun yaşadım. İnternetten çözümünü bulup yapıyorum bir süre sonra tekrar eski haline geliyor. Sonra tekrar yaptığımda başka bir sorun çıkarıyor. Benden sana bir tavsiye kardeşim biryerlerde ezildiğini düşündüğün biri varsa sallama. Çünkü dikkati bu sefer sen çekiyosun. Kaç yaşındayım şu ana kadar başıma ne kadar iğrenç şey geldiyse başkalarının kendilerini savunmadıkları yerlerde benim onları savunma çabalarından geldi. Gerçi senin cevap verdiğin arkadaşında yaptığı iyi değil.Benim konuma gelip sorunu çözmek için değilde adama yüklenmek için boşa mesaj yazması çok saçma ama IQless muamelesi yapıyorsunuz dediğin adamda bunu sallamamış. Demek ki adam ne halimiz varsa görün demiş ya da haklılar demiş ki haklıyız. Burda ona yükleniliyormuş gibi görülmesinin sebebi ben cevabı yazdıktan sonra arkadaşa yüklenen öbürü. Sende kapanmış konuya gelip üstünden zaman geçmesine rağmen gereksiz avukat kesilme.
Koçum ben ne diyorum sen ne diyorsun yaw.Ben hala kullanabiliyorum Win 7'mi. İşletim sistemi modlayıp kullanmayanlar ağlasın ne diym.
Destan uzunluğunda saçmalık. Sana dedik ki sistemin kasmış olabilir dedik buna sevmemekte dahil beynin objektif açıdan düşünme yeteneğine sahip olmadığı için sadece yazılan cümle üzerinden yorumluyorsun. Hemen sistem belirtmen zaten lafı hangi bölgen ile anladığını gösteriyor da neyse. Ne halin varsa gör konuşma tarzından belli yaşın o yüzden muhatap olmuyorum hadi eyvallah.

Destan uzunluğunda saçmalık. Sana dedik ki sistemin kasmış olabilir dedik buna sevmemekte dahil beynin objektif açıdan düşünme yeteneğine sahip olmadığı için sadece yazılan cümle üzerinden yorumluyorsun. Hemen sistem belirtmen zaten lafı hangi bölgen ile anladığını gösteriyor da neyse. Ne halin varsa gör konuşma tarzından belli yaşın o yüzden muhatap olmuyorum hadi eyvallah.
Kardeşim sen tam bi zekisin.Benim sana sorduğum soruya ısrarla Win 7nin desteğinin bittiğini söylemen de senin nedenle anladığını gösteriyor. Win 7'yi hala kullanıyorum diyorum sen ne diyorsun. Ne yapiym gazete alıp aynı kareye sokarak monitörümü çekeyim? Bak ben soruda ne sordum siz ne diyorsunuz.Saçmamı hemde deli saçması. Ben win7'ye nasıl geçilir dediysem bana bunu söyle geç. Boşuna forumda mesajlarına ekstra bişeler eklensin diye konularda boş boş konuşma.

Kardeşim sen tam bi zekisin.Benim sana sorduğum soruya ısrarla Win 7nin desteğinin bittiğini söylemen de senin nedenle anladığını gösteriyor. Win 7'yi hala kullanıyorum diyorum sen ne diyorsun. Ne yapiym gazete alıp aynı kareye sokarak monitörümü çekeyim? Bak ben soruda ne sordum siz ne diyorsunuz.Saçmamı hemde deli saçması. Ben win7'ye nasıl geçilir dediysem bana bunu söyle geç. Boşuna forumda mesajlarına ekstra bişeler eklensin diye konularda boş boş konuşma.
Desteğin bittiğini söyleyen bile ben değilim. Tekrar oku.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı