Win 10 $Windows.~BT nin kaybolması

hoodz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Asus N56vz laptopum var. Windows 10 rezervasyonu yaptım yaklaşık 2 haftadır 3 gb'lık dosya windows.bt'de duruyordu. Geçenlerde c diskinde yine 2 gb'lık bir kayıp gördüm, tekrar kontrol etmek istedim fakat windows.bt yoktu. 29 Temmuz'dan beri windows 10'u alın uygulaması da ''Windows 10 bilgisayarınız için doğrulanıyor.. '' kısmında duruyor, güncelleme geçmişimde de 50 den fazla başarısız windows 10 güncellemesi var. Bu neden kaynaklanıyor? Müdahale etmem gerekir mi yoksa bekleyeyim mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum benim bütün güncellemelerimde başarız diyordu, hatta elle yüklüyordum 'başarılı' olduğunu söylüyordu. Fakat tekrar denetleyince aynı güncellemeler yine çıkıyordu. Bir türlü de Windows 10 geçiş uyarısı gelmemişti. Rezervasyondan sonra laptopa format attım, güncelleştirme sorunum kalmadı, Windows 10'da Windows Update bölümüne kendiliğinden geldi, yükselttim.

Bende format attım 2 hafta oldu ama bende gelmedi hiç müdahale de etmiyorum engelleyecek birşey de yapmıyorum anlamadım neden böyle oluyor.
Rezervasyonu 1 haziran da yaptım ben format atınca rezervasyon kendisi geldi yine ama olmuyor başka güncelleme gelince yüklüyor sadece windows 10 da sorun çıkarıyor benim. Mesela;
Windows 10 Home Single Language sürümüne yükselt

Yükleme tarihi: ‎13.‎8.‎2015 21:54

Yükleme durumu: Başarısız

Hata ayrıntıları: Kod 80240020

Güncelleştirme türü: Önemli

Windows'un bir sonraki sürümünü yükleyin.

Hep bu var.

Elimde ürün anahtarı yok pc ile birlikte geldi. Yükseltme yapmadan sıfır kurulum deneyince sorun çıkıyor diye biliyorum o yüzden denemedim hiç. İşin garip tarafı windows.bt kayıp sofwaredistb. de hiç birşey yok fakat toplamda 5-6 gb lık bir kayıbım var c den. Hiç birşey de yüklemedim.

Arkadaşlar dünden bu yana tam olarak 1 gb daha kayıp var c den ama dosyalar hala yok. Ne yapmak lazım yardımcı olabilecek birisi yok mu?

Bende 3 gündür işyerimdeki bilgisayara windows 10'u kurmak için uğraşıyorum. Windows update'den belirli bir yüzdeye geldikten sonra indirme başarısız oldu diyor ve yüzde 0'dan başlıyor. İso dosyası ile de yükseltme kurulumu yapmıyor. Her defasında "Bir şey oldu" uyarısı verip kesiliyor. Wndowsn8 anahtarını kullanmam gerektiği için Windows 10'u sıfırdan kuramıyorum.

Son düzenleme:
Bende hiç yüzde kısmı olmuyor. Güncelleştirmeleri denetle diyorum 10 dk sonra başarısız windows 10 güncellemesi geliyor güncelleme geçmişine. Çok saçma bir durum insanlar rezerve ettikten 30 dk sonra bildirim gelmiş, korsan kullananlara bile bildirim gelmiş ama ben 1 haziranda lisanslı olarak rezerve ettiğim halde hala birşey yok ortada.

Bu başarısız güncelleme de verilen hata destek linkleri neden insider yerine yönlendiriyor beni?

Windows 10 Home Single Language sürümüne yükselt

Yükleme tarihi: ‎14.‎8.‎2015 16:36

Yükleme durumu: Başarısız

Hata ayrıntıları: Kod 80240020

Güncelleştirme türü: Önemli

Windows'un bir sonraki sürümünü yükleyin.

Ek bilgi:
Before you install Windows Insider Preview - Microsoft Windows

Yardım ve Destek:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=507417

Birde ek olarak başlığı düzenleyen arakdaş başlığı düzeltse iyi olur ben windows.bt nin kaybolması diye konu açtım. Win 10 windows bt nin kaybolması diyince windows 10 da windows by yi kaybetmiş gibi olmuş. Windows 8.1 deyim 10 geçemedim maalesef.

Media Creation Tool ile yükseltmeyi denediniz mi? Bu araç sadece ISO dosyası oluşturmuyor. Aynı zamanda bu aracı kullanarak bilgisayarınızı yükseltebilirsiniz.

Biliyorum onu ama windows 10 u alın uygulamasında ''windows 10 bilgisayarınız için doğrulanıyor..'' yazdığı için yapmak istemedim lisansla ilgili çok sorun yaşayan olmuş key ler herkeste aynı olmuş falan sıkıntı çıksın istemedim o yüzden bekliyorum ama bildirim de gelmiyor.

Bu arada C den yine 1 gb azalma olmuş ama dosyalar hala yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı