Win 10'dan Win 7 indirebileceğim yazılım var mı?

YusoTR

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar.
Ben eski bir Windows 7 kullanıcısıyım ve Windows 10'u merak ettiğim için kendim yükledim.
PC çalışıyor fakat önceden oynadığım Minecraft vb oyunları oynayamıyorum.
Benim Windows 7'yi indirebileceğim bir site var mı bilgisayarcıyla uğraşmak istemiyorum.
Evde Win 7 CD var ama PC açmıyor (evet başka bir PC'den yazıyorum hani Win 10'du demeyin şimdiden teşekkürler :D)

Ben eski bir Windows 7 kullanıcısıyım ve Windows 10'u merak ettiğim için kendim yükledim.
Benim Windows 7'yi indirebileceğim bir site var mı bilgisayarcıyla uğraşmak istemiyorum.
Evde Win 7 CD var ama PC açmıyor (evet başka bir PC'den yazıyorum hani Win 10'du demeyin şimdiden teşekkürler :D)
Hocam ISO'yu indirip Bir flash belleğe yazmanız gerek.

Windows 7'yi buradan indirdim ve kullanıyorum.

Hocam buradan edinebilirsini ama benim yok derseniz, alternatif sitelere yönelmek zorunda kalırsınız.
Windows 7'yi buradan indirdim ve kullanıyorum.
Hocam ama oradan İngilizce indirilebiliyor.
Ama arkadaş için uygunsa oradan indirebilir.

Buradan @Enes3078 adlı hocamızın toplayıp paylaştığı bir konusu var SHA değerlerini kontrol edebilirsiniz.

Buradan @Enes3078 adlı hocamızın toplayıp paylaştığı bir konusu var SHA değerlerini kontrol edebilirsiniz.
SHA nedir?

Hocam destek kesildi Windows 7 için Windows 7 yerine Windows 8.1 kurmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı