Win 10'dan Win 8'e Düşürmek

Merhaba;
Ben Windows 7 olan bilgisayarıma uzun süre flash bellek ile Windows 10 yükledim.
Sonradan ekran kartımın Windows 10 driverı olmadığını sadece Windows 8'e kadar driverinin olduğunu öğrendim.
Flash bellek kullanmadan bilgisayarım üzerinden nasıl Windows 8'e düşürebilirim?

Merhaba;
Ben Windows 7 olan bilgisayarıma uzun süre flash bellek ile Windows 10 yükledim.
Sonradan ekran kartımın Windows 10 driverı olmadığını sadece Windows 8'e kadar driverinin olduğunu öğrendim.
Flash bellek kullanmadan bilgisayarım üzerinden nasıl Windows 8'e düşürebilirim?
Windows 8 için olan ekran kartı sürücüsünü Windows 10'a kurun.

Windows 8 için olan ekran kartı sürücüsünü Windows 10'a kurun.
Bilgisayar çok ağır çalışıyor hiçbir oyun oynanılmıyor , sadece chrome da bile %100 cpu görüyorum.
Sanırım bilgisayar win10 kaldırmıyor. Kullanılan bellek %50 nin altına inmiyor.
Bu arada hiçbir uygulama arkada çalışmıyor. Başlangıçta açılan bütün uygulamaları kapattım fakat hala aynı sorun var bilgisayarda hiçbir virüs programı vs. yüklü değil

Ekran Kartı : ATI radeon 4650
Ram : 8gb
Anakart : ASRock N68-VS3 FX
CPU : AMD fx 4100 quad

Bilgisayar çok ağır çalışıyor hiçbir oyun oynanılmıyor , sadece chrome da bile %100 cpu görüyorum.
Sanırım bilgisayar win10 kaldırmıyor. Kullanılan bellek %50 nin altına inmiyor.
Bu arada hiçbir uygulama arkada çalışmıyor. Başlangıçta açılan bütün uygulamaları kapattım fakat hala aynı sorun var bilgisayarda hiçbir virüs programı vs. yüklü değil

Ekran Kartı : ATI radeon 4650
Ram : 8gb
Anakart : ASRock N68-VS3 FX
CPU : AMD fx 4100 quad
Windows Search SysMain hizmetlerini kapat. Defender'i kapat.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı