Win 7 Format sonrası Intel HD Driver mavi ekran

Misafirrr

Femtopat
Laptopuma Windows 7 Format Attıktan sonra Intel HD Graphics Driver'ı yükleyince mavi ekran veriyor. Anakartın yani ASUS'un Driver Cd'sinden ve birçok yerden yükledim, Chip bozuk olamaz çünkü format öncesi sağlamdı, aslında gereksiz bir şey bu grafik kartı ama kontrol paneli lazım bana çünkü ekran parlaklığı çok az ve ne yaptıysam düzelmiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
W10 kaldırıyorsa W10 kurun, W7 gibi sorunlu ve milattan kalma işletim sistemlerine destek vermek çok yorucu oluyor fakat, Minidump dosyası varsa paylaşır mısınız?

Minidump dosyanızı paylaşır mısınız?

W10 kaldırıyorsa W10 kurun, W7 gibi sorunlu ve milattan kalma işletim sistemlerine destek vermek çok yorucu oluyor fakat, Minidump dosyası varsa paylaşır mısınız?

Açıkçası laptop 8 yıllık falan W10 kaldırır mı bilmiyorum? Ve tekrar format attım maalesef o dosyalar elimde yok.

O zaman tekrar mavi ekran aldığınızda paylaşın. Çünkü minidump olmadan pek bir işe yaramaz. Bence Windows 8.1 Single Language yükleyin. Donanım gereksinimi az olan bir işletim sistemidir kendisi.

Minidump dosyanızı paylaşır mısınız?

Mini Dump dosyalarını görmek için bilgisayarın çalışır durumda mı olması lazım?

Win + R komutu ile açılan "Çalıştır" penceresine şunu yazın. %SystemRoot%

Çıkan pencerede Minidump klasörünü bulabilirsiniz.
Arkadaş windowsun görüntü bağdaştırıcısını kullanıyor
Bence biosu sıfırlamayı denesin
Bios ayarları ile oynadın mı
O zaman tekrar mavi ekran aldığınızda paylaşın. Çünkü minidump olmadan pek bir işe yaramaz. Bence Windows 8.1 Single Language yükleyin. Donanım gereksinimi az olan bir işletim sistemidir kendisi.
Bence bios ayarlarını bozdu bence yoksa önceden yüklüymüş şimdi yüklenmiyor
Laptopuma Windows 7 Format Attıktan sonra Intel HD Graphics Driver'ı yükleyince mavi ekran veriyor. Anakartın yani ASUS'un Driver Cd'sinden ve birçok yerden yükledim, Chip bozuk olamaz çünkü format öncesi sağlamdı, aslında gereksiz bir şey bu grafik kartı ama kontrol paneli lazım bana çünkü ekran parlaklığı çok az ve ne yaptıysam düzelmiyor
Driver yükleyince sorunların düzelir niye format atmıştın

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı