Ahmet___ Centipat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 4 18 Ocak 2020 #1 Herkese hayırlı günler. Bu gün PC'ye Win 7 kurdum, tüm driver leri de kurdum fakat internet bağlantı hızım çok yavaşladı. Bir bileniniz var mı? Teşekür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2020
Herkese hayırlı günler. Bu gün PC'ye Win 7 kurdum, tüm driver leri de kurdum fakat internet bağlantı hızım çok yavaşladı. Bir bileniniz var mı? Teşekür ederim.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 18 Ocak 2020 #2 Bağlantınız ne yönde? Wireless mi yoksa kablo ile mi?
Ahmet___ Centipat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 4 18 Ocak 2020 #3 enes.wtp dedi: Bağlantınız ne yönde? Wireless mi yoksa kablo ile mi? Genişletmek için tıkla... 2 yöntemi de denedim 2 sinde de bi değişiklik göremiyorum ama şu an kablo
enes.wtp dedi: Bağlantınız ne yönde? Wireless mi yoksa kablo ile mi? Genişletmek için tıkla... 2 yöntemi de denedim 2 sinde de bi değişiklik göremiyorum ama şu an kablo
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 18 Ocak 2020 #4 Hızınız nasıl yavaşladı tam olarak açar mısınız? Ping, kopukluk, donma vs. gibi mi?
Ahmet___ Centipat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 4 18 Ocak 2020 #5 enes.wtp dedi: Hızınız nasıl yavaşladı tam olarak açar mısınız? Ping, kopukluk, donma vs. gibi mi? Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden bir şey indirirken bazen 2,8mb/s oluyor bağzen 450KB/s gibi anlık düşüşler
enes.wtp dedi: Hızınız nasıl yavaşladı tam olarak açar mısınız? Ping, kopukluk, donma vs. gibi mi? Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden bir şey indirirken bazen 2,8mb/s oluyor bağzen 450KB/s gibi anlık düşüşler
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 18 Ocak 2020 #6 Ahmet___ dedi: İnternet üzerinden bir şey indirirken bazen 2,8mb/s oluyor bağzen 450KB/s gibi anlık düşüşler Genişletmek için tıkla... İnternet üzeri trafikler indirmeleri çok etkiler, başka bağlananlar olunca işletim sisteminin bir suçu kalmıyor. IDM programını öneririm.
Ahmet___ dedi: İnternet üzerinden bir şey indirirken bazen 2,8mb/s oluyor bağzen 450KB/s gibi anlık düşüşler Genişletmek için tıkla... İnternet üzeri trafikler indirmeleri çok etkiler, başka bağlananlar olunca işletim sisteminin bir suçu kalmıyor. IDM programını öneririm.
Ahmet___ Centipat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 4 18 Ocak 2020 #7 enes.wtp dedi: İnternet üzeri trafikler indirmeleri çok etkiler, başka bağlananlar olunca işletim sisteminin bir suçu kalmıyor. IDM programını öneririm. Genişletmek için tıkla... İnternet trafiği olduğunu düşünmüyorum tek bağlı cihaz bu zaten ve dün win 10 da boyle bir hata yoktu
enes.wtp dedi: İnternet üzeri trafikler indirmeleri çok etkiler, başka bağlananlar olunca işletim sisteminin bir suçu kalmıyor. IDM programını öneririm. Genişletmek için tıkla... İnternet trafiği olduğunu düşünmüyorum tek bağlı cihaz bu zaten ve dün win 10 da boyle bir hata yoktu