Win 7 kurulum "0xc000000d" hatası

HACKERY

Megapat
Daha fazla  
Acer Aspire ES 15 (ES1-572-50L3) A101 ürünü leptopta Windows 10 yüklü. Ben Windows 7 yapmak istiyorum. Fakat görseldeki hata ile karşılaşıyorum.
Windows 10 kurmaya çalıştığımda sıkıntısız kuruyor ama 7 kurarken bir türlü boot başlamıyor. Bilgisayarda recovery falan engelliyor diye düşünüp HDD'ye format attım tertemiz ettim ama yine aynı 10 kuruluyor 7 kurulmuyor.
BIOS güncelledim, secure boot disable, Boot USB en başta ne yapmam gerek arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'ta Support OS yazan kısımı bulmaya çalışın, orada Win 8 veya Win 10 yazıyorsa onu Other OS olarak değiştirmeniz gerekiyor.
Boot Mode kısmını "Legacy" ya da "Legacy and UEFI" yapman lazım.

BIOS'ta Support OS yazan kısımı bulmaya çalışın, orada Win 8 veya Win 10 yazıyorsa onu Other OS olarak değiştirmeniz gerekiyor.
Boot Mode kısmını "Legacy" ya da "Legacy and UEFI" yapman lazım.
Sizin bahsettiğiniz gibi bir şey bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?
@Recep Baltaş Yardımcı olur musunuz ?

eğer olmazsa ise farklı usb ile dene benim başımada gemişti denedim çözüldü

Windows 7 için UEFI desteği yok, attığınız fotoğrafta menüde Boot Mode:UEFI kısmını 'Legacy' yapmalısınız. Disk kalıbını USB belleğe yazdırırken Rufus ayarlarınız resimde belirtildiği gibi olmalı.
Disk Bölüm Düzeni -> MBR
Hedef Sistem -> BIOS(ya da UEFI-CSM)
Dosya Sistemi -> NTFS

Son düzenleme:
Win 7 kuracaksan Boot Mode kısmını dediğim şekilde "Legacy" ya da "Legacy and UEFI" yapman lazım.
Sizin bahsettiğiniz gibi bir şey bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?
@Recep Baltaş Yardımcı olur musunuz ?

İşaretli yeri değiştirmen gerekiyor. Legacy veya UEFI and Legacy ikisinden biri olur onu seç. Sonra @samuray'ın dediği gibi flaşını hazırlayıp tak kuruluma geçer.

Herkese çözümleri için çok teşekkür ediyorum ve Hemen deniyorum..

vay be 10saat düşünsem o detayı görmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…