Win 7 kurulum "0xc000000d" hatası

HACKERY

Megapat
Daha fazla  
Acer Aspire ES 15 (ES1-572-50L3) A101 ürünü leptopta Windows 10 yüklü. Ben Windows 7 yapmak istiyorum. Fakat görseldeki hata ile karşılaşıyorum.
Windows 10 kurmaya çalıştığımda sıkıntısız kuruyor ama 7 kurarken bir türlü boot başlamıyor. Bilgisayarda recovery falan engelliyor diye düşünüp HDD'ye format attım tertemiz ettim ama yine aynı 10 kuruluyor 7 kurulmuyor.
BIOS güncelledim, secure boot disable, Boot USB en başta ne yapmam gerek arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
WhatsApp Image 2019-04-02 at 21.06.40.jpeg
WhatsApp Image 2019-04-02 at 20.47.54.jpeg WhatsApp Image 2019-04-02 at 21.20.34.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 için UEFI desteği yok, attığınız fotoğrafta menüde Boot Mode:UEFI kısmını 'Legacy' yapmalısınız. Disk kalıbını USB belleğe yazdırırken Rufus ayarlarınız resimde belirtildiği gibi olmalı.
Disk Bölüm Düzeni -> MBR
Hedef Sistem -> BIOS(ya da UEFI-CSM)
Dosya Sistemi -> NTFS
382619

Son düzenleme:
Win 7 kuracaksan Boot Mode kısmını dediğim şekilde "Legacy" ya da "Legacy and UEFI" yapman lazım.
Sizin bahsettiğiniz gibi bir şey bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?
@Recep Baltaş Yardımcı olur musunuz ?
382624

İşaretli yeri değiştirmen gerekiyor. Legacy veya UEFI and Legacy ikisinden biri olur onu seç. Sonra @samuray'ın dediği gibi flaşını hazırlayıp tak kuruluma geçer.

Win 7 kuracaksan Boot Mode kısmını dediğim şekilde "Legacy" ya da "Legacy and UEFI" yapman lazım.

Eki Görüntüle 382624
İşaretli yeri değiştirmen gerekiyor. Legacy veya UEFI and Legacy ikisinden biri olur onu seç. Sonra @samuray'ın dediği gibi flaşını hazırlayıp tak kuruluma geçer.
vay be 10saat düşünsem o detayı görmem

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı