Win 7 Pro laptop Win 10 yapılabilir mi?

Fakat fazladan bir SSD im yok ve laptopum tek slotlu ayrıca win 10 64 bit geçiş için bir rehberlik linki bırakabilirseniz sevinirim
Herhangi bir rehbere gerçekten ihtiyacınız yok. İşler Windows 7'den beri çok kolay tasarlandı Microsoft tarafından. XP'den beri kurulum yapıyorum. XP kurmaya karar verdiğimizde o gün başka iş yapamazdık. Şimdi Windows 10 kurulum diskini hazırlamak 10 dakika sürüyor. Kurulumun kendisi sürücüler dahil 15 dakikayı geçmiyor.

Windows.PNG

Windows 10 19h1

Mümkün. Ben bu tür cihazlara Windows 10 kurdum. Lakin en azından 120 GB bir SSD alın yoksa işkence olur.
Abi merhaba bende bu postlar paylaşıyordum senin dediğine uyucam ve yarın 240 GB SSD + Termal Macun alıcam sence ne kadar etkisi olur hiç termal macun sürülmemiş bir bilgisayara ? Ben geçenlerde içini açıp temizledim işlemcinin üzerindekinin termal macun olduğunu unutmuşum fosilleşmiş artık bende sildim şuan hiçbirşey yok ve performansım aşırı kötü sizce bu düzelir mi ?

Abi merhaba bende bu postlar paylaşıyordum senin dediğine uyucam ve yarın 240 GB SSD + Termal Macun alıcam sence ne kadar etkisi olur hiç termal macun sürülmemiş bir bilgisayara ? Ben geçenlerde içini açıp temizledim işlemcinin üzerindekinin termal macun olduğunu unutmuşum fosilleşmiş artık bende sildim şuan hiçbirşey yok ve performansım aşırı kötü sizce bu düzelir mi ?
Evet.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı