Win 8.1 KERNEL SECURITY CHECK FAILURE

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Egis Technologies adında sürücü varsa kaldırın yada güncelleyin.
Airplane mod yani uçak modu sürücünü güncelle yada kaldır, Hotspot kaldır, Bitdefender kaldır, Connectify güncelle yada kaldır, Ultraiso kaldır, IDM güncelle, HWinfo kaldır, hotkey sürücünü güncelle.

Egis Technologies adında sürücü varsa kaldırın yada güncelleyin.
Airplane mod yani uçak modu sürücünü güncelle yada kaldır, Hotspot kaldır, Bitdefender kaldır, Connectify güncelle yada kaldır, Ultraiso kaldır, IDM güncelle, HWinfo kaldır, hotkey sürücünü güncelle.

Dediklerinizin cogunu yaptım, airplane modu kaldırdım bu sefer drive check hatası verdi mavi ekran olarak. Sonra geri yukledım, tekrar o hatayı vermedı.
Egistech kaldırdım, Bitdefender kaldırdım, Idm guncelledım. Hotkey en güncel.

Connectify guncellersem crack olmaz dıye guncellemedım. Ultra iso kaldırmadım kullanıyorum dıye. Şuan kernel hatası aldım, yıne hep aynı saatlerde gelıyor. Hata aksam 7-8 gibi.

Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.

Son düzenleyen: Moderatör:
Realtek güncellenmiş, Airplane mode kaldırılmamış, Hotspot kaldırılmamış, Connectify kaldır, Ultra iso kaldır.

Şuan yenıden aynı hatalı mavi ekran aldım. Gün içerisinde derse gittim pc acıktı. 16.30 cıvarında mavi ekran verıp kapanıp açılmıs, sonra 17.00 cıvarında tekrar kapanıp acılmıs mavi ekran ile 20.00'da da aldım hata, üçü de linkte mevcut.
Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.

Realtek güncellenmiş, Airplane mode kaldırılmamış, Hotspot kaldırılmamış, Connectify kaldır, Ultra iso kaldır.

Saat 20.12 yıne bir hata aldım, o da buradakı dosyada. Bugun 4. mavi ekran hatası.

Problem bilgisayarınızdaki bir sürücünün kernel üzerinde değişiklik yapmasından kaynaklanıyor. BugCheck dediğimiz PatchGuard'ı denetleyen yapı herhangi bir problemle karşılaştığında böyle hataları istisnasız verir. Çünkü kernel'e erişebilen bir virüs (hacker) bilgisayarınızın tüm kullanımını %100 eline geçirebilir. Buna kişisel bilgileriniz de dahil.

Öncelikle tavsiyem eğer imkanınız varsa format atın. Format attığınız halde bu sorun ile karşılaşıyorsanız ISO dosyanızı veya Windows CD'inizi değiştirin.
Eğer format atma imakanınız yoksa, bilgisayarınıza bağlanıp detaylı bir inceleme yapabilirim. Diğer yandan CCleaner ile başlangıçta çalışan tüm programları kaldırın.

Tavsiyem linkteki adımları takip et, güvenli modda denersen çok daha sağlıklı olur. Ayrıca birde güvenli modda bilgisayarını açık bırak tekrar mavi ekran verirse sorunun daha farklıdır. Eğer vermezse kernel tabanlı bir virüstür.

Yine konuyla ilgili olarak bir kaynak :
Kernel security check failure

Kolay gelsin.

Problem bilgisayarınızdaki bir sürücünün kernel üzerinde değişiklik yapmasından kaynaklanıyor. BugCheck dediğimiz PatchGuard'ı denetleyen yapı herhangi bir problemle karşılaştığında böyle hataları istisnasız verir. Çünkü kernel'e erişebilen bir virüs (hacker) bilgisayarınızın tüm kullanımını %100 eline geçirebilir. Buna kişisel bilgileriniz de dahil.

Öncelikle tavsiyem eğer imkanınız varsa format atın. Format attığınız halde bu sorun ile karşılaşıyorsanız ISO dosyanızı veya Windows CD'inizi değiştirin.
Eğer format atma imakanınız yoksa, bilgisayarınıza bağlanıp detaylı bir inceleme yapabilirim. Diğer yandan CCleaner ile başlangıçta çalışan tüm programları kaldırın.

Tavsiyem linkteki adımları takip et, güvenli modda denersen çok daha sağlıklı olur. Ayrıca birde güvenli modda bilgisayarını açık bırak tekrar mavi ekran verirse sorunun daha farklıdır. Eğer vermezse kernel tabanlı bir virüstür.

Yine konuyla ilgili olarak bir kaynak :
Kernel security check failure

Kolay gelsin.

Teşekkur ederım cevap verdıgınız için öncelıkle :) Türkçe anlatım olsa ıyı olurdu, ama bakacağım. Bende dusundum, acaba kurdum Win8.1 dosyalarında mı bır hata var mı dıye. Farklı dosya ıle format atacağım, ama suan fınal dönemi onunla pek ugrasamam.

Dediklerimi yapmazsanız istediğiniz kadar dumpları paylaşın. Bir sonraki dumpta yapılmaz ise konuyu kilitleyeceğim. Sonraki mavi ekran konularınız da kapatılacaktır bilginize.

Dedıklerınızın hepsini yaptım, connectfy'i de kaldırdım hata almadım. Ama ben yurtta kalıyorum kablolu neti wifi'den dagıtarak telden baglanıyorum, yanı connectfy'e ihtiyacım oluyor. Connectfy'nın guncel versıyonunu kullansam! Yanı orijınal olarak satın alsam da yıne mavi ekran verır mı? Win8.1 connectfy genel olarak mı hatalı? Yardımcı olursanız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı