Merhaba başlikta bahsettigim gibi ekran kartim olan R7 250 okumuyor.
Windows 8.1'e mikrosoft destegi kesti biliyorum, Windows 10'a geç.
https://www.amd.com/en/support/down...5/radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-250.html buradan driverini yükle dostum.
Windows 8.1'e mikrosoft destegi kesti biliyorum, Windows 10'a geç.
Windows 10 da ekran karti sorunlari yaşadim normalde yüklüydü sistemde.
Baktim optional yaziyor bir de normal sürüm hangisini yükleyeyeyim.
Yüklemek zorunda mı? Desteği kesileli 1 yıl oldu xpdeki kadar problemi yok, 1 yıl daha kullanılabilir bana göre.
İstediğini yükle fark etmez, 424 MB olan tam sürüm onu yüklemeni öneririm. Windows 8.1'i seçtiğinden emin ol.
8.1 beğenildi fakat şimdi güvenlik açıkları olabilir.İstersen 8.1 i yeniden yükle dene.Yüklemek zorunda mı? Desteği kesileli 1 yıl oldu XPdeki kadar problemi yok, 1 yıl daha kullanılabilir bana göre.
Yüklemek zorunda mı? Desteği kesileli 1 yıl oldu xpdeki kadar problemi yok, 1 yıl daha kullanılabilir bana göre.
İstediğini yükle fark etmez, 424 MB olan tam sürüm onu yüklemeni öneririm. Windows 8.1'i seçtiğinden emin ol.
8.1 beğenildi fakat şimdi güvenlik açıkları olabilir. İstersen 8.1'i yeniden yükle dene.
İlk.
Ben daha önceden optionali indirdim kurdum olmadi DDU ile silip tekrar Full sürümü mü kurayim.
2 hafta önce denedim zaten, gayet de iyi sistem, 1 yıl önce kesilen desteği öyle her yerinde bir sorun çıkarmaz hocam. 2 seneye yaşamını doldurur.
Aynen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.