PanDoTech Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #1 Merhaba başlikta bahsettigim gibi ekran kartim olan R7 250 okumuyor.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #11 PanDoTech dedi: Aga softvarede kaldi tikliyorum hiç cevap yok inmiyor. Genişletmek için tıkla... Şu anda düzeldi mi hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
PanDoTech dedi: Aga softvarede kaldi tikliyorum hiç cevap yok inmiyor. Genişletmek için tıkla... Şu anda düzeldi mi hocam?
KS KS PanDoTech Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #12 erayisteya dedi: Şu anda düzeldi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurmaya çalisiyorum bundan da olabilir mi? Artı 0 Eksi
erayisteya dedi: Şu anda düzeldi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurmaya çalisiyorum bundan da olabilir mi?
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #13 PanDoTech dedi: Sürücüleri kurmaya çalisiyorum bundan da olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Anliyamadım hocam. Artı 0 Eksi
PanDoTech dedi: Sürücüleri kurmaya çalisiyorum bundan da olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Anliyamadım hocam.
KS KS PanDoTech Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #14 erayisteya dedi: Anliyamadım hocam. Genişletmek için tıkla... erayisteya dedi: Anliyamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Daha yeni kurdugum icin driverlari yuklemedim onun icin olabilir mi? Artı 0 Eksi
erayisteya dedi: Anliyamadım hocam. Genişletmek için tıkla... erayisteya dedi: Anliyamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Daha yeni kurdugum icin driverlari yuklemedim onun icin olabilir mi?
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #15 PanDoTech dedi: Daha yeni kurdugum icin driverlari yuklemedim onun icin olabilir mi? Genişletmek için tıkla... O attığım linkten ekran kartı driverini kurarsanız ekran kartı sorunu kalmaz hocam. Artı 0 Eksi
PanDoTech dedi: Daha yeni kurdugum icin driverlari yuklemedim onun icin olabilir mi? Genişletmek için tıkla... O attığım linkten ekran kartı driverini kurarsanız ekran kartı sorunu kalmaz hocam.