Win 8.1, Ubuntu ya da Win 7?

Win 8.1 mi ubuntu mu yoksa win7 mi

• Oy verenlerin toplamı
    37

Baristkgz

Hectopat
Arladaşlar ben şu anda Win 7 Ultimate kullanıyorum ama Win 7'nin arayüzünden olsun her şeyinden sıkıldım Win 8.1e mi geçsem? Yoksa Ubuntu'ya mı geçsem? Karar veremedim. Ubuntu biraz karışık sanırım kısa bir süre Kali Linux kullandım onunla benzer olması lazım. Sizce ne yapayım? Bilgisayarımın özellikleri: Acer Extensa 5635G burada mevcut bir de hangi işletim sistemi olursa olsun 64 Bit mi yükleyeyim 32 Bit mi? Bu zamana kadar hep 32 kullandım ama 64 avantajlı diyenler oldu yardımcı olursanız sevinirim.

Win 8 şuan nasıl bilmiyorum ama ilk çıktığı zaman aşırı kötüydü kimse beğenmedi win 10 daha iyidir

Win 8 şuan nasıl bilmiyorum ama ilk çıktığı zaman aşırı kötüydü kimse beğenmedi win 10 daha iyidir
Win 10 yükledim ancak benim pc de kasmalar yaşamdı iatediğim performansı alamadım win7 ye geri döndüm şimdi ise win 8.1 denemek istiyorum ama kararsızım

Win 7'de kalin bence 2 GB RAM ile Windows 8.1'de ağir gelir.
RAM'i 4 GB yaparsaniz Win 10 Home Single kullanabilirsiniz diye duşunuyorum.

Win 10 yükledim ancak benim PC'de kasmalar yaşamdı iatediğim performansı alamadım Windows 7'ye geri döndüm şimdi ise Win 8.1 denemek istiyorum ama kararsızım.

Dediğim gibi Win 8 ilk çıktığı zaman bayağı kötüydü şu an güncellemelerle belki düzeltilmiş olabilir emin değilim ama bence en iyisi Windows 7'de kalmak olur senin için.

Dediğim gibi Win 8 ilk çıktığı zaman bayağı kötüydü şu an güncellemelerle belki düzeltilmiş olabilir emin değilim ama bence en iyisi Windows 7'de kalmak olur senin için.
Düşünücem teşekkür ederim
Peki sence 32 bit mi 64 bit mi
Win 7'de kalin bence 2 GB RAM ile Windows 8.1'de ağir gelir.
RAM'i 4 GB yaparsaniz Win 10 Home Single kullanabilirsiniz diye duşunuyorum.
Sence 32 bit mi 64 bit mi

Düşüneceğim teşekkür ederim.

Peki sence 32 Bit mi 64 Bit mi?

Sence 32 Bit mi 64 Bit mi?

Tabii ki de 64 Bit yeni çıkan programların hepsi 64 Bit çıkıyor 32 versiyonları bazılarında oluyor bazılarında olmuyor pcni zorlar mı bilmiyorum ama keslinlike 64 Bit yükle bence.

Valla ben Windows 7 Ultimate kullanırken 2 GB RAM yiyen sistem, 10 Home'a geçince 1.7'ye düştü.

Ama işlemci de önemli. Pentium E2160 vardı. Bilgisayarın içine hamster koysam daha hızlı işlem yapardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…