Win 8.1, Ubuntu ya da Win 7?

Win 8.1 mi ubuntu mu yoksa win7 mi

• Oy verenlerin toplamı
    37
Valla ben Windows 7 Ultimate kullanırken 2 GB RAM yiyen sistem, 10 Home'a geçince 1.7'ye düştü.

Ama işlemci de önemli. Pentium E2160 vardı. Bilgisayarın içine hamster koysam daha hızlı işlem yapardı.
Ben 10 home kullandım bilgisayarımda ram kullanımına dikkat etmedim ama win 7 den fazla kastı maalesef
Linux Mint yüklemenizi öneririm.
Ben kali linux kullandım ve çok hata aldım uygulama kurarken kod isstiyo giriyorum kabul etmiyo falan çok sıkıntı yaşadım
Hackintosh o sisteme cidden ağır gelir. Yükleyebilirse eskilerini yükler onlara da destek veren program kalmadı neredeyse. Ubuntu biraz hantaldı ben kullandığımda ama oylama arasından Ubuntu seçebilirim.
Ubuntuda da uygulama kurarken kodlarla falan uğraşılıyormu yoksa exe dosyası olarak direkt kuruluyormu
Etkinleştirme kolay onda sıkıntı yok
Ubuntu´yu tavsiye ederim. Kesinlikle karışık ya da zor değildir. Sadece yıllarca Windows kullandıktan sonra geçince alışmak biraz zaman alabiliyor o kadar.
Ubuntuda da uygulama kurarken kodlarla uğraşılıyor dün kali linux yükledim uygulama kurarken sürekli hata aldım ne yaptıysam çözemedim hataları
Teşekkürler düşüneceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…