heisenberk13 Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 3 15 Nisan 2020 #1 ISO'yu USB'ye yazdırırken böyle hata alıyorum. Yeniden de denedim fakat hiçbir türlü USB'ye yazdıramadım.
ISO'yu USB'ye yazdırırken böyle hata alıyorum. Yeniden de denedim fakat hiçbir türlü USB'ye yazdıramadım.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 15 Nisan 2020 #2 USB sorunsuz değil mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
USB sorunsuz değil mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 15 Nisan 2020 #3 Başka bir portta deneyiniz ve arka panel portu olmasına dikkat ediniz, eğer yine olmazsa USB değiştirin.
Başka bir portta deneyiniz ve arka panel portu olmasına dikkat ediniz, eğer yine olmazsa USB değiştirin.
Fenxy Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 655 Çözümler 7 Yer İstanbul 15 Nisan 2020 #4 USB bellek arızalı olabilir.Diskpart ile biçimlendirmeyi deneyin.
heisenberk13 Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 3 15 Nisan 2020 #5 diskpart ile biçimlendirdim ayrıca usb de sorun yok videodaki yolu da denedim böyle failed hatas ıveriyor
diskpart ile biçimlendirdim ayrıca usb de sorun yok videodaki yolu da denedim böyle failed hatas ıveriyor