Bandırmalı1965
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- şlemci:İntel Core İ5-7200U
Grafik Kartı:Nvidia GeForce GT 940MX GDDR5 2GB
RAM:SK Hynix 8GB-2133MHz CL10 2x4GB DDR4
HDD:WD Blue 1TB 5400RPM 2.5" 128MB SMR GPT
Ekran:BOE 1366X768 59Hz 6-Bit TN Panel 15.6" (Kırıldı)
Anakart:LNVNB161216 (DDR4)
BİOS:4WCN47WW/2020
DVD-ROM:HL-DT-ST GUE0N
Ekran Kırılınca Bağladığım TV:HI-Level 4K 55" QLED 60Hz
- RAM
- Hynix 2×4GB-2133 CL10
- SSD veya HDD modeli
- WD Blue 1TB 5400RPM 2.5" SMR 128MB
- Ekran kartı
- 940MX GDDR5
- Anakart
- LNVNB161216
- İşlemci
- İ5-7200U
Başlat menüsündeki aslında silinen ama hala hayalet kısayolu bukunan klasörleri silmek için ismini unuttuğum bir yola girip ne varsa sildim hayalet klasörler gitti ama Win+X ve Windows Search tamamen bozuldu ve çalışmıyor Windows Search'ta bir şeyi aratıp üstüne tıklayınca direk açmıyor Win+X'dende bir şeyi açmaya çalışırken xxxxxx. Ink bulunamadı diyor.
Düzeltmeye çalışırken daha da bozdum artık Win+X menüsü bile çıkmıyor DISM ve SFC çözemedi binlerce yol denedim çözemedi.
Tekrardan Windows kurulumu yapmak isterdim ama laptop düştü ve ekranı ekteki gibi paramparça oldu ekran tamiride laptoptan 3X daha pahalı değmez bu yüzden HDMI ile TV'e bağlayıp kullanıyorum sıfırdan kurulum yapmamda imkansız çünkü winre ve BIOS'ta sinyal kesiliyor TV'e ve sinyal gitmiyor ne yapacağım bilmiyorum.
Şimdiden cevap yazan değerli hocalarıma teşekkür ederim.
Düzeltmeye çalışırken daha da bozdum artık Win+X menüsü bile çıkmıyor DISM ve SFC çözemedi binlerce yol denedim çözemedi.
Tekrardan Windows kurulumu yapmak isterdim ama laptop düştü ve ekranı ekteki gibi paramparça oldu ekran tamiride laptoptan 3X daha pahalı değmez bu yüzden HDMI ile TV'e bağlayıp kullanıyorum sıfırdan kurulum yapmamda imkansız çünkü winre ve BIOS'ta sinyal kesiliyor TV'e ve sinyal gitmiyor ne yapacağım bilmiyorum.
Şimdiden cevap yazan değerli hocalarıma teşekkür ederim.