TosunPASA
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- W11-Linux
- Meslek
- Emekli
- RAM
- 2gb ddr3
- SSD veya HDD modeli
- 32gb
- Ekran kartı
- internal
- Anakart
- HP
- İşlemci
- Celeron
Merhaba herkese;
Elimde HP'nin Celeron işlemcili 2 GB (tahminen DDR3) RAM'i ve 32 GB internal diski olan tablet PC olarak adlandırılan cihaz bulunuyor. Kullanıcı bilmeden sanırım sistem güncellemesi yapmış. (Şu an tam modeli aklımda değil.)
Doğal olarak şu an sistem sürünüyor.
Kullanım amacı ise akıllı olmayan bir TV'ye (HDMI ile) görüntü aktarılarak film dizi izleme amaçlı.
Kullanıcı browser olarak Opera'yı tercih ediyor.
Windows 7'ye sistemi direk USB'den yükleme yaparak geçirebilirim o kısımda sorun yaşamıyorum. Sorun restore kısmını oluşturmak ve güncelleme mesajı ile yeniden Windows 10'a geçme ihtimali.
Film dizi seyretmek amaçlı bu Hardware'i downgrade etmek ne kadar uygun olur?
Restore partion kullanmasam ki OEM PC'lerde zaten yok.
HP sistesini kontrol etmedim. HP de bu tür cihazlar için ROM mantığında base OS yükleme paylaşılıyor mu?
Selamlar
Elimde HP'nin Celeron işlemcili 2 GB (tahminen DDR3) RAM'i ve 32 GB internal diski olan tablet PC olarak adlandırılan cihaz bulunuyor. Kullanıcı bilmeden sanırım sistem güncellemesi yapmış. (Şu an tam modeli aklımda değil.)
Doğal olarak şu an sistem sürünüyor.
Kullanım amacı ise akıllı olmayan bir TV'ye (HDMI ile) görüntü aktarılarak film dizi izleme amaçlı.
Kullanıcı browser olarak Opera'yı tercih ediyor.
Windows 7'ye sistemi direk USB'den yükleme yaparak geçirebilirim o kısımda sorun yaşamıyorum. Sorun restore kısmını oluşturmak ve güncelleme mesajı ile yeniden Windows 10'a geçme ihtimali.
Film dizi seyretmek amaçlı bu Hardware'i downgrade etmek ne kadar uygun olur?
Restore partion kullanmasam ki OEM PC'lerde zaten yok.
HP sistesini kontrol etmedim. HP de bu tür cihazlar için ROM mantığında base OS yükleme paylaşılıyor mu?
Selamlar
Son düzenleyen: Moderatör: