Çözüldü Win11 "temp" ve "%temp%" çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kerem Demirci

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben geçici dosyaları normalde ayda 1 temizlerim ama bugün Win + R yapıp klasörleri açmaya çalıştığımda iki klasör de açılmadı bunun nedeni nedir?

Çözüm
Bahsettiğiniz sorunun sebebini bilmiyorum, ama manuel olarak dosya gezgininden ulaşmayı deneyebilirsiniz.

temp için: C:\Windows\Temp
prefetch için: C:\Windows\Prefetch
%temp% için: C:\Kullanıcılar\xxx\AppData\Local\Temp (%appdata% ile girerseniz Roaming dosyasına atar, bir önceki dosyaya gelip oradan Local'i seçebilirsiniz, oradan da Temp)

NOT: Dediğim işlemler için gizli dosyaları görünür hâle getirmelisiniz. Bunu dosya gezginindeki "görünüm" kısmından yapabilirsiniz.
gizlidosya.jpg
Bahsettiğiniz sorunun sebebini bilmiyorum, ama manuel olarak dosya gezgininden ulaşmayı deneyebilirsiniz.

%temp% için: C:\Kullanıcılar\xxx\AppData\Local\Temp (%appdata% ile girerseniz Roaming dosyasına atar, bir önceki dosyaya gelip oradan Local'i seçebilirsiniz, oradan da Temp)

NOT: Dediğim işlemler için gizli dosyaları görünür hâle getirmelisiniz. Bunu dosya gezginindeki "görünüm" kısmından yapabilirsiniz.
gizlidosya.jpg

Çözüm

Eki Görüntüle 2337260
Teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı