Çözüldü Win11 "temp" ve "%temp%" çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kerem Demirci

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben geçici dosyaları normalde ayda 1 temizlerim ama bugün Win + R yapıp klasörleri açmaya çalıştığımda iki klasör de açılmadı bunun nedeni nedir?

Çözüm
Bahsettiğiniz sorunun sebebini bilmiyorum, ama manuel olarak dosya gezgininden ulaşmayı deneyebilirsiniz.

temp için: C:\Windows\Temp
prefetch için: C:\Windows\Prefetch
%temp% için: C:\Kullanıcılar\xxx\AppData\Local\Temp (%appdata% ile girerseniz Roaming dosyasına atar, bir önceki dosyaya gelip oradan Local'i seçebilirsiniz, oradan da Temp)

NOT: Dediğim işlemler için gizli dosyaları görünür hâle getirmelisiniz. Bunu dosya gezginindeki "görünüm" kısmından yapabilirsiniz.
Bahsettiğiniz sorunun sebebini bilmiyorum, ama manuel olarak dosya gezgininden ulaşmayı deneyebilirsiniz.

temp için: C:\Windows\Temp
prefetch için: C:\Windows\Prefetch
%temp% için: C:\Kullanıcılar\xxx\AppData\Local\Temp (%appdata% ile girerseniz Roaming dosyasına atar, bir önceki dosyaya gelip oradan Local'i seçebilirsiniz, oradan da Temp)

NOT: Dediğim işlemler için gizli dosyaları görünür hâle getirmelisiniz. Bunu dosya gezginindeki "görünüm" kısmından yapabilirsiniz.

Çözüm
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…