Win32/Hive.ZY nedir?

Microsoft soru cevapta şöyle cevaplanmış

Hi Apptils,

I am Dave, I will help you with this.

This does seem to be a false positive, it is a bug currently being reported by hundreds of people at the moment, it seems to be related to all Chromium based web browsers and Electron based apps like Whatsapp, Discord, Spotify...etc.

This is an evolving situation with no official word from Microsoft yet, but seems to be caused by Security Intelligence Update for Microsoft Defender Antivirus - KB2267602 (Version 1.373.1508.0)

Chrome tabanlı web tarayıcılar ve Electron tabanlı uygulamalardan kaynaklı gibi gözüküyor demişler. Muhtemelen windows defender ile ilgili bir güncelleme sorunu olduğunu düşünmelerine rağmen henüz resmi bir açıklama gelmemiş.

6 saat içerisinde bütün çoğu forumda yeni konusu açılmış. Bende de şuan da aynı sorun var. Kullandığım işletim sistemi Windows 11 22H2.

6 saat içerisinde bütün çoğu forumda yeni konusu açılmış. Bende de şuan da aynı sorun var. Kullandığım işletim sistemi Windows 11 22H2.
aynı sürümdeyim bende de aynı tehdit bulundu diyor işin garibi bugüne kadar gta 5'te en fazla %40'lık bir gpu kullanımım oluyordu bu tehditi aldıktan sonra %100'lere çıktı ve 15 derece arttı ??

Bende ayni hatayı alıyorum. Dün güncelleme gelmişti Defedere güncellemeden sonra hatayı almaya başladım. Herkeste olduğuna göre defender patladı kısaca düzeltirler yakında umarım.

Bu sorunla ilgili bir şey fark ettim günlük kullandığımız bazı uygulamalar işte örnek olarak Spotify açarken oluyor bu hata Windows Defender anlık olarak tehdit algılıyor ben bilgisayarımda bunu gözlemledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı