Bu sabah bilgisayarı açtığımdan beri Windows Defender tehdit olarak algılıyor forumlara baktığımda birkaç kişinin de bugün başına geldiğini gördüm bu genel bir şey mi?
Format ile çözülecek bir mesele gibi gözükmüyor. Doğrudan Microsoft'un Windows üzerinden güvenlik güncellemesi getirmesi lazım. Başka türlü çözülecek gibi değil.
Bu sabah bilgisayarı açtığımdan beri Windows Defender tehdit olarak algılıyor forumlara baktığımda birkaç kişinin de bugün başına geldiğini gördüm bu genel bir şey mi?
Aynı sorundan muzdaribim Chrome açılınca direk uyarı geliyor taratma yapılınca temiz cıkıyor PC ilginç. Üstadlardan biri gelip el atsa bu konuya keşke.
4 eylülde yaşadım bunun sebebi nedir bunu nasıl kaldırabilirim bildirim gelio defenderden sonra hemen gidio koruma geçmişindede sürekli engellenen tehditlerin mesajı geliyor
chormium tabanlı uygulamarı açınca veriyor uyarıyı discord steam epic games spotify gibi önemli bişey değil bildirimleri kapatın bi sonraki yakın zamanda gelecek güncellenecektir chormium içerisindeki bi kodu virüs sanıyor galiba.