Evet. Gerek yok, kullanmaya devam edebilirsin.
Gizli klasörleri göster ile tarama sonrası windows dosyalarına göz attım bir çok inf dosyası, thumbs diye dosyalar vardı ki son yazdığım zamandan sonra USB'yi tekrar taktım ve tarattım.
USB içinde Musallat.exe, Thumbs.com, Özel Dosyalar.exe şeklinde virüsler buldu ve karantinaya aldı sonrasında sildi, ve tekrar sistemi tarattığımda bir virüs bulunamadı ama dediğim gibi bir çok dosya oluşturmuş bile tarama işe yaramıyor.
Ubuntu indirdim ve farklı bir USB yazıp Ubuntu kurdum. Şu an Ubuntu üzerinden yazıyorum. Ubuntu kurup ordan tekrar Windows USB Diski oluşturun ve Windows kurun demişti üstte bir arkadaş.
Şu an Ubuntu üzerindeyim D diski veya farklı bir USB yok direk C var sadece, ona Ubuntu kurdum ve şu an indirdiğim Windows ISO dosyasını Unetbootin yada Rufus gibi programlar ile artık hangisi çalışıyorsa Ubuntu'da.. dosyayı hazırlayıp Windows kuracağım.
Merak ettiğim şey bu işlem sonrası Windows'da virüs yada solucan kalma ihtimali var mı? Kardeşimin ve benim bilgisayarımı modem'den çıkarttım ve o şekilde format atacağım. Sonrasında modeme format attım ve format sonrası ikisini bağlayacağım.
Asla bir virüslü sistem kullanmak istemem. Bu yapacağım işlemler yeterli mi?
yapmam gereken ek bir işlem var mı?
yokmu koca forumda yardım edecek 1 kişi? sorularıma cevap verin lütfen. Kaldım cevap bekliyorum.
yokmu koca forumda yardım edecek 1 kişi? sorularıma cevap verin lütfen. Kaldım cevap bekliyorum.