EMİR37
Kilopat
Daha fazla  

Crack Driver Booster falan mı yüklediniz?
Crack suçtur artık crack mi kullandınız demeyin evet başka siteden indirdim Avast Premium tarattım virüs buldu ama virüs Total yolladım dosyaları komik olan kısmı sadece Avast ve Avast ürünleri AVG bulmuş virüs olarak bütün iyi antivirüsler ve Kaspersky bulmamış durum böyle.
Crack kanunen suç kullanıyorsan kaldır sadece kendi sitesinde bulamadım ekran kartı driverlarımı.
Driver yükledikten sonra oldu.
Garip bir siteden ama sıkıntı yok Avast engellemiş buarada kusura bakmayın crack mi sorusuna tilt olmaya başladım herkez crack mi diyor hayır virüs çıktığında illa crack yaşam yazılım olmasına gerek yok sizede tepkim için özür dilerimHocam kusura bakmayın, böyle tepki vereceğinizi bilsem sormazdım, genellikle crackten virüs bulaşıyor diye dedim, sizi suçlamadım.
Nereden yüklediniz?
Garip bir siteden ama sıkıntı yok Avast engellemiş bu arada kusura bakmayın crack mi sorusuna tilt olmaya başladım herkes crack mi diyor hayır virüs çıktığında illa crack yaşam yazılım olmasına gerek yok size de tepkim için özür dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.