Win32: Wrong-ınf-D [susp] virüsü

EMİR37

Kilopat
Makaleler
33
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Bilgisayarda tarama yaptım ve bu virüsü buldu bu virüs tam olarak ne virüsüdür?
Bilen varsa yazabilir mi? Pek internette kaynak yoktu o yüzden buraya sorma ihtiyacı duydum.
Driver yukledikten sonra oldu.

Dosya Ekleri

• IMG20210522232905.jpg
    IMG20210522232905.jpg
    185,7 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Crack Driver Booster falan mı yüklediniz?

Hocam bir bilgim yok ama bir sorum olucak. Antivirüsün ismini söyleme şansınız var mı?

AdwCleaner indirip tarama yapın. Potansiyel olarak istenmeyen bir zararlı yazılım kendisi. Tam dosya konumu nedir?

Sanırım Driver yükleme programı kullanırken yüklediniz sisteme.

Crack suçtur artık Crack mi kullandınız demeyin evet başka siteden indirdim Avast Premium tarattım virüs buldu ama virüs Total yolladım dosyaları komik olan kısmı sadece Avast ve Avast ürünleri AVG bulmuş virüs olarak bütün iyi antivirüsler ve Kaspersky bulmamış durum böyle.
Crack Driver Booster falan mı yüklediniz?

Crack kanunen suç kullanıyorsan kaldır sadece kendi sitesinde bulamadım ekran kartı sürücülerimi.

Crack suçtur artık crack mi kullandınız demeyin evet başka siteden indirdim Avast Premium tarattım virüs buldu ama virüs Total yolladım dosyaları komik olan kısmı sadece Avast ve Avast ürünleri AVG bulmuş virüs olarak bütün iyi antivirüsler ve Kaspersky bulmamış durum böyle.

Crack kanunen suç kullanıyorsan kaldır sadece kendi sitesinde bulamadım ekran kartı driverlarımı.

Hocam kusura bakmayın, böyle tepki vereceğinizi bilsem sormazdım, genellikle crackten virüs bulaşıyor diye dedim, sizi suçlamadım.
Driver yükledikten sonra oldu.

Nereden yüklediniz?

Hocam kusura bakmayın, böyle tepki vereceğinizi bilsem sormazdım, genellikle crackten virüs bulaşıyor diye dedim, sizi suçlamadım.

Nereden yüklediniz?
Garip bir siteden ama sıkıntı yok Avast engellemiş buarada kusura bakmayın crack mi sorusuna tilt olmaya başladım herkez crack mi diyor hayır virüs çıktığında illa crack yaşam yazılım olmasına gerek yok sizede tepkim için özür dilerim

Garip bir siteden ama sıkıntı yok Avast engellemiş bu arada kusura bakmayın crack mi sorusuna tilt olmaya başladım herkes crack mi diyor hayır virüs çıktığında illa crack yaşam yazılım olmasına gerek yok size de tepkim için özür dilerim.

Hocam garip sitede nedir? Belki driver yerine reklam yazılımı kurdu?

Yok olay şu açmak istedim hatırlamıyorum site ismini browser tarama geçmişini otomatik siliyor ne yazık ki Avast açmaya calistigim anda engelledi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı