Win7 sistem dili nasıl değiştirilir?

Jrenc

Femtopat
Arkadaşlar ben W7 Home Basic kullanıyorum sp1. Sistem dili Türkçe fakat ben bunu İngilizce yapmak istiyorum. Vistalizator denedim fakat tam beceremedim. Yardım edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam gerekir. Temiz kurulum yapmalısınız.

Windows 7 Starter ve Windows 7 Home Basic sürümlerinde direkt olarak dil paketi geçiş özelliği yok. Fakat gerekli dil paketini sisteme elle yükleyerek geçiş yaptırabiliyorsunuz. Windows 7 zamanında komşumun Starter yüklü cihazını İngilizce'den Türkçe'ye çevirmiştim sorunsuzca.

Adım 1: Vistalizator'u indirin. (MD5: ae423f631ce0d0167109af2416e3e69f)

Adım 2: İngilizce MUI paketini indirin. (MD5: 75ff4408e2155adc3870f16f61656e52)

Adım 3: Programı çalıştırın. "Add Languages" butonuna basın ve indirdiğiniz dil paketini seçin.

Adım 4: Dil paketini açma işlemi tamamlandıktan sonra "Install language" diyerek yükleme işlemine başlayın.

Adım 5: Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra karşınıza yeni dili varsayılan görüntüleme dili yapıp yapmama kararınızı soracak. Eğer yapmak istiyorsanız "Yes" seçeneğini seçerek varsayılan olarak yeni dili ayarlayın ve sistemi yeniden başlatın.

Takıldığınız adımlarda Vistalizator'un adım rehberini takip edin. Yeni dil paketiniz hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…