Win8.1 pro etkinleştirme sorunu

25628

Megapat
Arkadaşlar dün sizin tavsiyelerinizle win7 den win8.1 proya geçtim. Fakat bir türlü etkinleştirme yapamadim. KMSpico en güncel sürümü ile denedim olmadi % 40 da takilip kalıyor. Skype ile yapılıyormuş çok uzundu yarin deneyeceğim fakat bu yolunda artık çalışmadığına dair duyumlar aldım. Yakın zamanda crack yapabilen arkadaşlar nasil yaptilar veya hangi programla yaptıgını söylerse çok memnun olurum. Bir sorum daha var hiçbir şey yapmıyorken masaüstü çok sönük renkte oluyor parlaklığı kısmış gibi bu normalmi degiştirebilirmiyiz? İyi forumlar.

Korsana destek vermiyoruz biz tecnopat ailesi olarak crackta tavsiye etmem. Git microsoft"tan ürün anahtarı almanı tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10"a geçse bile öneki işletim sistemi etkin olmadığı sürece windows 10 da etkinleşmez :)

Ayarlara git güncelleştirme ve kurtarma bölümüne gir. Etkinleştirme yazan yere tıkla ve bu bilgisayar dijital bir destek hakkıyla etkinleştirildi yazıyor de mi ve sen bu ürün anahtarıyla etkinleştirdin;
7HNRX‐D7KGG‐3K4RQ‐4WPJ4‐YTDFH

Adsız.png

Home Single Language

Bu ürün anahtarı microsoft"un verdigi urun anahtarıdır yakında microsoft urun anahtarını devre dışı bırakıcaktır emin olabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı