Win8 PRO Key Hatası

BartAltug

Kilopat
Katılım
13 Şubat 2013
Mesajlar
87
İyi günler. İndirimlerden yararlanarak Win8 Pro almıştım. Daha sonra bi kaç kez format attıktan sonra da keyi kullandım fakat sorun çıkmamıştı. Dün tekrar bir format attım. Şimdi de keyi kabul etmiyor. Ne yapabilirim?
 
5 defa keyi kullanma hakkı veriyordu sanırım. Sorun ondan kaynaklanıyor olabilir. Öyle olmadığı halde keyi kabul etmiyorsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.
 
Microsoft lisans etkinleştirme numarası :0800 211 3939 yine etkinleştirme yapamaz isen windows 7 kur ve üzerine windows 8 upgrade et.
 
İndirimle alınan Windows 8 sadece yükseltme keyi olarak geliyor. Temiz kurulumda işe yaramıyor diye biliyorum. Egemen beyin dediğini pek doğru bulmadım yinede bilemiyorum. Bende aynı indirimden yararlandım ve cdler le aldım . Şifreyi temiz kurulumda bazen kabul ediyor bazen etmiyor ama yükseltme yapıldığında ediyor. Fakat benim pcme yükseltme olmuyor...
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı