Merhabalar. Nasıl bir uygulama olduğunu merak edip denemek istedim. System Repair gibi bir uygulama indirdi bilgisayarıma. Bilgisayarımı tararken kapatıp, Revo Uninstaller ile sildim. WinAero Tweaker uygulaması güvenilir mi?
Malwarebytes bir virüs buldu. Karantinaya aldıktan sonra virüsü sildim. Şimdi Kaspersky'da deneyeceğim. Bir de virüs silmek işe yarar mı? Gerçekten virüs silinmiş midir?
Malwarebytes bir virüs buldu. Karantinaya aldıktan sonra virüsü sildim. Şimdi Kaspersky'da deneyeceğim. Bir de virüs silmek işe yarar mı? Gerçekten virüs silinmiş midir?
Yardımınız için teşekkürler. Son olarak Kaspersky indiriyorum şuan. Free versiyonunu. Aşağıdaki 'Hemen İndir' butonuna basmam lazım değil mi? Yani Kaspersky Free o? Bu olaydan sonra iyice korkmaya başladım.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.