Çözüldü Windhawk güvenilir midir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AlperenOZDEM1R

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Processors
13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13400F
Cores: 10
Threads: 16
Virtualization: No
Data Execution Prevention: Yes
L2 Cache: 9.73 MB
L3 Cache: 20.48 MB
Stepping: Intel64 Family 6 Model 191 Stepping 2
Revision:
Memory
Module 0
Manufacturer: Corsair
Size: 16 GiB
Memory Type: Unknown
Speed: 2133 MHz
Form Factor: DIMM
Module 0
Manufacturer: Corsair
Size: 16 GiB
Memory Type: Unknown
Speed: 2133 MHz
Form Fac
Windhawk güvenilir mi, önceden bir konu açılmış fakat ben pek anlayamadım, güvenilir mi, bilgisayar donar mı?

Çözüm
Windhawk güvenilir mi, önceden bir konu açılmış fakat ben pek anlayamadım, güvenilir mi, bilgisayar donar mı?

Windows 11 sevmediğimden Windhawk kullanmıyorum ama eski programı 7+ taskbar Tweaker'ı yıllardır kullanırım ve sorun çıkarmadı. Kısa süre kullandığım Windows 11'de de dondurduğuna şahit olmadım. Öyle sistem dosyalarına müdahale eden bir şey değildi yanlış hatırlamıyorsam. Geliştiricisi benim için çok önemli bir özelliği bile eklemişti zamanında. Donmayı bilmem ama adam bence güvenilir.

Windows 11 sevmediğimden Windhawk kullanmıyorum ama eski programı 7+ taskbar Tweaker'ı yıllardır kullanırım ve sorun çıkarmadı. Kısa süre kullandığım Windows 11'de de dondurduğuna şahit olmadım. Öyle sistem dosyalarına müdahale eden bir şey değildi yanlış hatırlamıyorsam. Geliştiricisi benim için çok önemli bir özelliği bile eklemişti zamanında. Donmayı bilmem ama adam bence güvenilir.

Çözüm

Acikken Valorant girdim fanlar cok hizli calismaya basladi oyundan mi kaynakli yoksa baska bir şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…