Çözüldü WinDivert64.sys silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Pendik, İstanbul
GoodByeDPI kullanmıştım, silmeye karar verdim. Ancak bu dosya hiçbir şekilde silinmiyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp silmeyi denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya şu anda bilgisayarda çalışıyor. Görev yöneticisinden kapatmayı deneyin.

Bu bir .sys, sürücü dosyası. Bu programlar direkt olarak kendi başlarına çalışmazlar. Başka çalışan programlar bu dosyaya ihtiyaç duyar, kullanır.
Bilgisarınızda kötü amaçlı bir yazılım olabilir mi? Malwarebytes ile tarama yapın.

Bu dosyayı bugün silmeyi deneyince fark ettim Bitcoin virüsü içeriyor zaten yazıyor gördüğünüz üzere sistemde sürekli çalışıyor silin kurtulun

WinDivert64.sys googbyedpi tarafından gelen bir mining virüsü mü?​

Güvenli moda nasıl aldın ve nasıl sildin acaba?

Hocam silmenize veya endişelenmenize asla gerek yok GoodbyeDPI yapımcısına bu soru sorulmuş verdiği cevap hayır, Bitcoin çiftliği yapmıyor. Neden bunu düşündün? Sürücü açıklamasında sadece geliştiricinin Bitcoin cüzdanı var. Sürücüyü hareket ettiremezsiniz çünkü çalışıyor. Bağışlar için geliştiricinin Bitcoin adresine (cüzdanına) sahiptir. Endişe edecek bir durum yok anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…