AdanaliDoğukant
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar bu sorunu uzun süre araştırdım, doğru düzgün yanıt yok. Her şey belli bir yerde tıkanıyor. İlk olarak sorun şöyle başladı: Xbox Game Pass MC oynuyordum. Bir anda girememeye başladım. Sonra lahuncherde sorun var herhalde deyip sildim ve bu sefer MC'yi yükleyemez oldum. Xbox üzerinden bir şey yüklemeye kalkıştığımda 0x800700E9 numaralı hatayı alıyordum. Konuyu biraz deşince Windows Update'imin sorunlu olduğunu fark ettim.
Aynı şekilde Windows Update servisimde görünmemekte.
Bayağı bir araştırma yaptım. Regedit'i falan gezdim. Yüzde doksan bahsedeceğiniz Windows düzeltme araçlarının hepsini kullandım. Sorun gidericidir. SFC scannow... Bunların hepsini denedim. Sorun giderici de bazen hiçbir şey bulamıyor bazen hata bulup düzeltemiyor. Aynı zamanda bahsedeceğiniz DoSvc regi bende bulunmamakta.
Şurdaki konudada arkadaş aynı şeyden yakınmış:
www.technopat.net
Baktığım bir başka konuda ise:
www.technopat.net
Altta yorumlarda arkadaş bir dosya atmış(Wupdam) ondakileri kurduğumda Windows Update servisi geri geliyor ama hala ayarlarda aynı şeyi alıyorum ve PC'yi yeniden başlattığımda Windows Update servislerde hatalı olarak görünüyor.
Aynı zamanda bunlar başladığında arada hiçbir olay yaşanmadı sabah girebildiğim oyuna öğlen giremedim.
Bulduğunuz her şeye bakmaya hazırım formatsız bu işi halletmem lazım.
Aynı şekilde Windows Update servisimde görünmemekte.
Bayağı bir araştırma yaptım. Regedit'i falan gezdim. Yüzde doksan bahsedeceğiniz Windows düzeltme araçlarının hepsini kullandım. Sorun gidericidir. SFC scannow... Bunların hepsini denedim. Sorun giderici de bazen hiçbir şey bulamıyor bazen hata bulup düzeltemiyor. Aynı zamanda bahsedeceğiniz DoSvc regi bende bulunmamakta.
Şurdaki konudada arkadaş aynı şeyden yakınmış:
Windows 10 Update "hata kodu: (0x800700e9)"
Merhaba, ben bir sürü yöntem denedim çeşitli programlar indirdim, Windows'un kendi sitesine bile başvurdum fakat hiçbir türlü çözüm bulamadım. Windows Update ekranına girdiğim an önüme "bir soru oluştu. Ayarları yeniden açmayı deneyin." yazıyor. Bu sorun Microsoft Store da bulunan uygulamaları...
Çözüldü: Windows Update Yok
2 hafta önce "sc delete wuauserv" komutuyla Windows Update'yi kaldırmıştım fakat mağazadan uygulama indirmeye çalıştığımda indire basınca beyaz bir pencere açılıyor ve hiçbir şey olmuyordu. Dün "sc \\sistemadı create NewService binpath= c:\windows\system32\wuauserv.exe " komutuyla tekrar...
Aynı zamanda bunlar başladığında arada hiçbir olay yaşanmadı sabah girebildiğim oyuna öğlen giremedim.
Bulduğunuz her şeye bakmaya hazırım formatsız bu işi halletmem lazım.
Son düzenleyen: Moderatör: