Windowq 7 eski laptop için vt istemeyen Android emülatör var mı?

5thAvenue

Decapat
Daha fazla  
Meslek
İnşaat - Maliye
w7/64bit/i3 eski laptop için vt istemeyen Android emülatör var mı?

BIOS'tan vt güncellemesi yapmam riskli bilgilerim çok ve sistem ürünleri hata verebilir korkuyorum, o yüzden farklı bir emülator varsa bilgisi olan yazabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    51,7 KB · Görüntüleme: 69
  • 2.PNG
    2.PNG
    12,7 KB · Görüntüleme: 63
Sizin için o kadar uğraşmıştım. Güncelleseniz sorun kalkardı çok büyük ihtimalle. Bu kadar korkmanıza gerek yok. Ayrıca bu sorun emulatör ile ilgili değil. Bu tarz her yazılım sanallaştırma teknolojisinden performans alıyor.

Sizin için o kadar uğraşmıştım. Güncelleseniz sorun kalkardı çok büyük ihtimalle. Bu kadar korkmanıza gerek yok. Ayrıca bu sorun emulatör ile ilgili değil. Bu tarz her yazılım sanallaştırma teknolojisinden performans alıyor.

Kardeşim sana teşekkür ettim ve yeni cihaz alacağımı söyledim zaten neden nefret kustun bana yakışıyor mu?

Android tabanlı işletim sistemlerini denediniz mi?

Tam olarak anlamadım Furkan bey, dediğiniz şey Linux vs yüklemek ise W7 de en stabil perf alıyorum laptopun, i3 eski nanometreli bu kadar oluyor.

Dinledim kardeşim bu PC nefes nefese gidiyor zaten bilgilerimde çok riske girmek istemedim eminim de kesin kilitlenir vs elimd kalır.

Hocam BIOS güncellemesi diye bir şey olmazdı ki o zaman. Sadece tedbir alıp işinizi halledin. Çok korkuyorsanız diskleri sökün.

Beni hırslandırıyorsun bak kardeşim yaparım ama bir şey olursa garanti veriyor musun bana?

Teknoloji şans işidir. Her şey tam olsa yine garanti yok. Büyük ihtimalle hem istediğiniz ayar gelecek hem sistem güncel olacak. İlk sürümü kullanıyorsunuz, 6-7 sürüm daha gelmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı