Merhaba, bilgisayarıma format attım ve sonrasında bu sorun ile karşılaştım. BIOS menüsüne girip çıkınca bilgisayar normal şekilde açılıyor fakat sonrasında yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Sorunu temelli çözecek bir yol var mıdır? Teşekkürler.
Eğer kurtarma ortamına girebiliyorsanız komut istemi ile güvenli mod açıpMerhaba, bilgisayarıma format attım ve sonrasında bu sorun ile karşılaştım. BIOS menüsüne girip çıkınca bilgisayar normal şekilde açılıyor fakat sonrasında yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Sorunu temelli çözecek bir yol var mıdır? Teşekkürler.
bootrec /rebuildbcd komutunu çalıştırın. Eğer açılmıyorsa ve kurulum diski duruyorsa sanki tekrar format atarmış gibi başlayın, ilk gelen pencerede sol alttaki kurtarma menüsüne girin ve aynısını orada deneyin.bilgisayarı alalı 6 yılı geçti ve defalarca format da attım aslında. usb belleğe ise orjinal siteden format dosyalarını yükledim.Yanlış Bişe Yapmış Olabilirsin Bu Hatayı tam anlamadım ama bunu satın aldığın yere sormanı öneririm.
Bilgisayarın Markası Nedir? Bu hatayı İki şekilde alırsın 1.ya İndirdiğin Dosya Orjinal olsa bile İso hatalı yüklenmişse (herhangi bir internet kopukluğu) 2. Usb bellektede bir sıkıntı olabilir Usb belleği bilgisayardan yanlışlkla sökersen vs.bilgisayarı alalı 6 yılı geçti ve defalarca format da attım aslında. usb belleğe ise orjinal siteden format dosyalarını yükledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.