Windows 10 0x000000e hatası

Jamiiryo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarıma format attım ve sonrasında bu sorun ile karşılaştım. BIOS menüsüne girip çıkınca bilgisayar normal şekilde açılıyor fakat sonrasında yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Sorunu temelli çözecek bir yol var mıdır? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-09-27 at 21.35.43.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-27 at 21.35.43.jpeg
    68,4 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba, bilgisayarıma format attım ve sonrasında bu sorun ile karşılaştım. BIOS menüsüne girip çıkınca bilgisayar normal şekilde açılıyor fakat sonrasında yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Sorunu temelli çözecek bir yol var mıdır? Teşekkürler.
Eğer kurtarma ortamına girebiliyorsanız komut istemi ile güvenli mod açıp bootrec /rebuildbcd komutunu çalıştırın. Eğer açılmıyorsa ve kurulum diski duruyorsa sanki tekrar format atarmış gibi başlayın, ilk gelen pencerede sol alttaki kurtarma menüsüne girin ve aynısını orada deneyin.

bilgisayarı alalı 6 yılı geçti ve defalarca format da attım aslında. usb belleğe ise orjinal siteden format dosyalarını yükledim.
Bilgisayarın Markası Nedir? Bu hatayı İki şekilde alırsın 1.ya İndirdiğin Dosya Orjinal olsa bile İso hatalı yüklenmişse (herhangi bir internet kopukluğu) 2. Usb bellektede bir sıkıntı olabilir Usb belleği bilgisayardan yanlışlkla sökersen vs.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu denedikten sonra eğer olmadıysa SSD ya da HDD ölüyor olabilir.

bios güncellemesi varsa da deneyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı