A Ardawp Zeptopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #1 Merhabalr ben Windows 10 yüklerken bu hatayı alıyorum ve butun her şeyi yaptım. Diskparttan cleanledim ve böyle bir hata alıyorum. Dosya Ekleri 16295742535772233567522589155551.jpg 187,2 KB · Görüntüleme: 579 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2021
Merhabalr ben Windows 10 yüklerken bu hatayı alıyorum ve butun her şeyi yaptım. Diskparttan cleanledim ve böyle bir hata alıyorum.
Çözüm A A Ardawp 22 Ağustos 2021 Level Up dedi: Foruma da baktım. Herhalde problem HDD'den kaynaklanıyor. Donanımsal olabilir. Şöyle bir yöntem daha buldum herhalde. Bunu deneyebilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam onu da denedim olmadı. Sanırım RAM veya HDD arızalı. Selimsavd1 dedi: Hard diskten kaynaklanıyor sanırım format sorunsuz ise. Hard disk kaç GB nasıl biçimlendiriyorsunuz 1 TB falan ise C D olarak bölüyorsanız C'yi bölün D'yi bölmeyin cye kurun daha sonra format bitince masaüstüne ulaşınca D'yi sonradan biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde ben Windows'u yüklemiştim ama tekrar yükleyince böyle hata aldim.
Level Up dedi: Foruma da baktım. Herhalde problem HDD'den kaynaklanıyor. Donanımsal olabilir. Şöyle bir yöntem daha buldum herhalde. Bunu deneyebilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam onu da denedim olmadı. Sanırım RAM veya HDD arızalı. Selimsavd1 dedi: Hard diskten kaynaklanıyor sanırım format sorunsuz ise. Hard disk kaç GB nasıl biçimlendiriyorsunuz 1 TB falan ise C D olarak bölüyorsanız C'yi bölün D'yi bölmeyin cye kurun daha sonra format bitince masaüstüne ulaşınca D'yi sonradan biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde ben Windows'u yüklemiştim ama tekrar yükleyince böyle hata aldim.
MedicalTechnic Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.151 Çözümler 5 21 Ağustos 2021 #2 Ardawp dedi: Merhabalr ben Windows 10 yüklerken bu hatayı alıyorum ve butun her şeyi yaptım. Diskparttan cleanledim ve böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Diskin iki bölümünü de biçimlendir. C ve D. Artı 0 Eksi
Ardawp dedi: Merhabalr ben Windows 10 yüklerken bu hatayı alıyorum ve butun her şeyi yaptım. Diskparttan cleanledim ve böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Diskin iki bölümünü de biçimlendir. C ve D.
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 21 Ağustos 2021 #3 Hocam C ve D'yi biçimlendirin. Artı 0 Eksi
KS KS A Ardawp Zeptopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #4 MedicalTechnic dedi: Diskin iki bölümünü de biçimlendir. C ve D. Genişletmek için tıkla... Denedim bicimlendirilmedi hatası alıyorum. Yalnız Araba dedi: Hocam C ve D'yi biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Denedim hata aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
MedicalTechnic dedi: Diskin iki bölümünü de biçimlendir. C ve D. Genişletmek için tıkla... Denedim bicimlendirilmedi hatası alıyorum. Yalnız Araba dedi: Hocam C ve D'yi biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Denedim hata aldım.
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 21 Ağustos 2021 #5 Ardawp dedi: Denedim bicimlendirilmedi hatası alıyorum. Denedim hata aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam hard disk sıkıntısı var mı? Artı 0 Eksi
Ardawp dedi: Denedim bicimlendirilmedi hatası alıyorum. Denedim hata aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam hard disk sıkıntısı var mı?
MedicalTechnic Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.151 Çözümler 5 21 Ağustos 2021 #6 Ardawp dedi: Denedim bicimlendirilmedi hatası alıyorum. Denedim hata aldım. Genişletmek için tıkla... O zaman iki diski de silin. Sorun çözülecektir. Tek disk kalsın. Artı 0 Eksi
Ardawp dedi: Denedim bicimlendirilmedi hatası alıyorum. Denedim hata aldım. Genişletmek için tıkla... O zaman iki diski de silin. Sorun çözülecektir. Tek disk kalsın.
KS KS A Ardawp Zeptopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #7 Yalnız Araba dedi: Hocam hard disk sıkıntısı var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum olabilir. MedicalTechnic dedi: O zaman iki diski de silin. Sorun Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum bekleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Yalnız Araba dedi: Hocam hard disk sıkıntısı var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum olabilir. MedicalTechnic dedi: O zaman iki diski de silin. Sorun Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum bekleyin.
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 21 Ağustos 2021 #8 Ardawp dedi: Bilmiyorum olabilir. Hemen deniyorum bekleyin. Genişletmek için tıkla... MedicalTechnic dedi: O zaman iki diski de silin. Sorun çözülecektir. Tek disk kalsın. Genişletmek için tıkla... Bu hocamın dedğini de deneyin. Artı 0 Eksi
Ardawp dedi: Bilmiyorum olabilir. Hemen deniyorum bekleyin. Genişletmek için tıkla... MedicalTechnic dedi: O zaman iki diski de silin. Sorun çözülecektir. Tek disk kalsın. Genişletmek için tıkla... Bu hocamın dedğini de deneyin.
KS KS A Ardawp Zeptopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #9 Yalnız Araba dedi: Bu hocamın dedğini de deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam 1 dk. Ileri dedim ve ilk baştaki gibi hata aldım. Böyle hata aldim. Dosya Ekleri 1629575539465814927686420311857.jpg 194,6 KB · Görüntüleme: 413 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Yalnız Araba dedi: Bu hocamın dedğini de deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam 1 dk. Ileri dedim ve ilk baştaki gibi hata aldım. Böyle hata aldim.
MedicalTechnic Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.151 Çözümler 5 21 Ağustos 2021 #10 Ardawp dedi: Tamam 1 dk. Ileri dedim ve ilk baştaki gibi hata aldım. Böyle hata aldim. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi yeni deyin ve yeni bir disk oluşturun sonra gerisini biliyorsunuz zaten. Artı 0 Eksi
Ardawp dedi: Tamam 1 dk. Ileri dedim ve ilk baştaki gibi hata aldım. Böyle hata aldim. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi yeni deyin ve yeni bir disk oluşturun sonra gerisini biliyorsunuz zaten.