Foruma da baktım. Herhalde problem HDD'den kaynaklanıyor. Donanımsal olabilir. Şöyle bir yöntem daha buldum herhalde. Bunu deneyebilir misiniz?
Hard diskten kaynaklanıyor sanırım format sorunsuz ise. Hard disk kaç GB nasıl biçimlendiriyorsunuz 1 TB falan ise C D olarak bölüyorsanız C'yi bölün D'yi bölmeyin cye kurun daha sonra format bitince masaüstüne ulaşınca D'yi sonradan biçimlendirin.
Hocam şimdi yeni deyin ve yeni bir disk oluşturun sonra gerisini biliyorsunuz zaten.
Evet ama bence yeni yaptığınız diski silin çok az boyutlu olmuş yeni disk oluştururken %60 a %40lık disk oluşturun bu oranda olsun boyutları.Böyle mi hocam?
Evet ama bence yeni yaptığınız diski silin çok az boyutlu olmuş yeni disk oluştururken %60'a %40'lık disk oluşturun bu oranda olsun boyutları.
Hocam USB'yi başka porta alıp yeniden dener misiniz? Ben öyle çözebilmiştim. Belki siz de bu şekilde çözebilirsiniz.
Hocam USB'yi başka porta alıp yeniden dener misiniz? Ben öyle çözebilmiştim. Belki siz de bu şekilde çözebilirsiniz.
Hocam bir de ISO değiştirip dener misini ? ISO değiştirmek de işe yaramaz ise USB değiştirmeyi deneyin. Bunların hiçbiri işe yaramazsa büyük ihtimalle sorun HDD'dedir.Denedim hocam olmadı maalesef.
Denedim hocam olmadı:/Eğer olmazsa aşağıdaki verdiğim linkte 3 adet çözüm var. Onları deneyebilir misiniz? (Veya denediniz mi?)
Düzeltildi: Windows Disk 0 Üzerindeki Bir Bölümü Biçimlendiremedi (Hata Kodu 0x80070057)
Bu sayfa, 0x80070057 [Windows disk 0'daki bir bölümü biçimlendiremedi] hata koduna ve buna benzer [Windows bu diskteki sistem bölümünü biçimlendiremedi], [seçilen bölümü biçimlendiremedi], [Windows disk 0'da bir bölüm oluşturamadı] vb. hatalarının tüm çözümlerini içerir.tr.easeus.com
Yükseltme mi yapıyorsunuz?Denedim hocam olmadı:/
Yükseltme mi yapıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.