Windows 10 0x80070424 - 0x90016 Hatası

quentincoldwater

Hectopat
orjinal bir windows 7 kullanıyorum biraz eski ve bakımsız çok da ilgilenmem güncellemeyle neyse artık bende windows 10'a geçme kararı aldım ve deneyeyim dedim. Yükseltme şeyini ms'un sitesinden indirip denedim biraz bekledikten sonra "bu aracı çalıştırırken bir sorun oluştu" "hata kodu: 0x80070424 - 0x90016" diye bir şey çıktı bende bunun üzerine araştırmaya başladım ayrıca fark ettim ki windows update de çalışmıyor bilgisayarda hizmet bulunmamaktadır tarzı bir şey yazıyordu hizmetlere baktım belki açabilirim diye windows update hizmeti de yoktu. Microsoft'un windows update fix toollarından hiçbiri de işe yaramadı lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum.

1. method için dediğim gibi hizmetlerde windows update ve arka plan akıllı aktarım hizmeti yok.
2. method işe yaramıyor.
3. method da windows update ile ilgili sorunları düzelt kısmı çalışmıyor..
4. method işe yaramadı
5. method ise komutlar girildiği sırada sürekli " hizmet adı geçersiz " ifadesi çıktı ve işe yaramadı
yani hiçbiri işe yaramadı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı