Windows 10 "0x800f081f" hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
27
Windows 10 Home Single Language versiyonunu kullanmakta olduğum dizüstü bilgisayarıma son gelen güncellemeleri, "Windows Update" ile güncelleştirmek istiyorum. Sürücü ve virüs kaldırma aracı güncellemeleri sorunsuz bir şekilde indiriliyor ve yükleniyor. Fakat kalite güncelleştirmelerini indirirken sonunda hata veriyor. SoftwareDisturubation klasörünü tekrardan temizleyip kalite güncelleştirmesini tekrardan indirmeye çalışıyorum fakat tekradan aynı hatayı vermekte. Bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG

Çözüm
Burada hatanın çözümü detaylı bir şekilde anlatmış. Burada yazanları uygularsan büyük ihtimalle olacaktır.
Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Açılan pencereye "SFC /SCANNOW" yazıp ENTER tuşuna basınız.(Tırnak işaretleri hariç.) İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol et.

Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Açılan pencereye "SFC /SCANNOW" yazıp ENTER tuşuna basınız.(Tırnak işaretleri hariç.) İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol et.
Maalesef hala daha aynı hatayı vermekte.

Burada hatanın çözümü detaylı bir şekilde anlatmış. Burada yazanları uygularsan büyük ihtimalle olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tüm adımları uyguladım işe yaradı, teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı