Windows 10 0xc0000001 hatası

Gasai Yuno

Femtopat
Daha fazla  
Ben PC'ye VPN yüklemiştim. 360 Security'nin önerdiği bir VPN bu. Sitelere girerken onay istemesi beni rahatsız etti ve ben de VPN programını sildim ama internetteki hiçbir siteye girememeye başladım. Modemi açtım kapadım, restart attım ama işe yaramadı.
Ben de son çareyi PC'ye format atmakta buldum. Ama hata verdi (SS'ini attım) ne yaptıysam olmadı, her şeyi denedim.

B171CB5D-BBA7-4449-926E-04F7C714F2EA.jpeg

74667D3D-2B59-4915-8A07-EBA45F44DB05.jpeg

³Ben PC'ye VPN yüklemiştim. 360 Security'nin önerdiği bir VPN bu. Sitelere girerken onay istemesi beni rahatsız etti ve ben de VPN programını sildim ama internetteki hiçbir siteye girememeye başladım. Modemi açtım kapadım, restart attım ama işe yaramadı.
Ben de son çareyi PC'ye format atmakta buldum. Ama hata verdi (SS'ini attım) ne yaptıysam olmadı, her şeyi denedim.

Eki Görüntüle 812364

Eki Görüntüle 812366

Aynı sorun bende de olmuş tu internetten bakmıstım sende arastırabilirsin tekrar format USB'si kurdum falan bootlardım düzelmişti

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı