Ripper Kilopat Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar bu sabah sorunsuz şekilde açılan PC beş dakika içinde kendi kendine reset atti ve bu hatayi verdi. Acil yardimlarinizi bekliyorum.
Arkadaşlar bu sabah sorunsuz şekilde açılan PC beş dakika içinde kendi kendine reset atti ve bu hatayi verdi. Acil yardimlarinizi bekliyorum.
cosMos. Hectopat Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 46 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2016 #2 Bu hatayı şu şekilde çözebilirsin. Fix Boot Error 0xC0000098 (Windows Boot Configuration Data file does not contain a valid OS entry) Artı 0 Eksi
Bu hatayı şu şekilde çözebilirsin. Fix Boot Error 0xC0000098 (Windows Boot Configuration Data file does not contain a valid OS entry)
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 30 Ocak 2016 #3 Kurulum medyası ile onarma yapın. Olmazsa bu rehberleri deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI kullanıyorsanız doğrudan bu rehberi uygulayın: UEFI Bootloader Onarma Rehberi Artı 0 Eksi
Kurulum medyası ile onarma yapın. Olmazsa bu rehberleri deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI kullanıyorsanız doğrudan bu rehberi uygulayın: UEFI Bootloader Onarma Rehberi
KS KS Ripper Kilopat Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #4 cosMos. dedi: Bu hatayı şu şekilde çözebilirsin. Fix Boot Error 0xC0000098 (Windows Boot Configuration Data file does not contain a valid OS entry) Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim ama telefondan girebildiğim icin pek bisey anlayamadim bu olayi bana özetler misiniz ne yapmam gerekiyor? Artı 0 Eksi
cosMos. dedi: Bu hatayı şu şekilde çözebilirsin. Fix Boot Error 0xC0000098 (Windows Boot Configuration Data file does not contain a valid OS entry) Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim ama telefondan girebildiğim icin pek bisey anlayamadim bu olayi bana özetler misiniz ne yapmam gerekiyor?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 30 Ocak 2016 #5 Bootloader onaracaksınız. Türkçe rehberleri paylaştım. Artı 0 Eksi
KS KS Ripper Kilopat Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #6 MF dedi: Kurulum medyası ile onarma yapın. Olmazsa bu rehberleri deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI kullanıyorsanız doğrudan bu rehberi uygulayın: UEFI Bootloader Onarma Rehberi Genişletmek için tıkla... MF dedi: Kurulum medyası ile onarma yapın. Olmazsa bu rehberleri deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI kullanıyorsanız doğrudan bu rehberi uygulayın: UEFI Bootloader Onarma Rehberi Genişletmek için tıkla... Anakartim UEFI destekli değil malesef normal BIOS kullaniyorum MF dedi: Bootloader onaracaksınız. Türkçe rehberleri paylaştım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
MF dedi: Kurulum medyası ile onarma yapın. Olmazsa bu rehberleri deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI kullanıyorsanız doğrudan bu rehberi uygulayın: UEFI Bootloader Onarma Rehberi Genişletmek için tıkla... MF dedi: Kurulum medyası ile onarma yapın. Olmazsa bu rehberleri deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI kullanıyorsanız doğrudan bu rehberi uygulayın: UEFI Bootloader Onarma Rehberi Genişletmek için tıkla... Anakartim UEFI destekli değil malesef normal BIOS kullaniyorum MF dedi: Bootloader onaracaksınız. Türkçe rehberleri paylaştım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.