Çözüldü Windows 10 0xc00000e winload hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yagizdutdut

Decapat
SSD veya HDD modeli
Seagate 1TB
Arkadaşlar selam, bu benim ikinci bilgisayarım ama ana bilgisayarı satacağım. Çalışıyor mu diye merak ettim ama tuşa basınca bu hatayla karşılaştım, hatada da görüldüğü gibi winload dosyasında bir sorun olduğunu söylüyor, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-30-13-06-12-713_com.miui.gallery-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-30-13-06-12-713_com.miui.gallery-edit.jpg
    169,6 KB · Görüntüleme: 34
Çözüm
Bundan emin olmak için diski test etmek lazım. Diskten kaynaklı bir sorundan dolayı dosyayı okuyamadığı için bu hatayı veriyor da olabilir sistem dosyasında yani Windows'ta hata olduğundan dolayı da bu hatayı veriyor olabilir. Diski söküp başka makinede test imkanı varsa test edin. Eğer imkan yoksa format atın ve bakın bakalım yine açılışta aynı hata gelecek mi?
Arkadaşlar selam, bu benim ikinci bilgisayarım ama ana bilgisayarı satacağım. Çalışıyor mu diye merak ettim ama tuşa basınca bu hatayla karşılaştım, hatada da görüldüğü gibi winload dosyasında bir sorun olduğunu söylüyor, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Windows 10 kurulum USB veya DVD'si oluşturarak düzeltebilirsiniz.

Bundan emin olmak için diski test etmek lazım. Diskten kaynaklı bir sorundan dolayı dosyayı okuyamadığı için bu hatayı veriyor da olabilir sistem dosyasında yani Windows'ta hata olduğundan dolayı da bu hatayı veriyor olabilir. Diski söküp başka makinede test imkanı varsa test edin. Eğer imkan yoksa format atın ve bakın bakalım yine açılışta aynı hata gelecek mi?

Çözüm

Bu ekrandayken nasıl format atmam gerektiğini bilmiyorum, yardımcı olma şansınız var mı?

Format için o ekranla işiniz yok. USB kurulum hazırlayıp onunla format atacaksınız. Bununla ilgili hem forumda hem de internette kaynaklar mevcut.

Teşekkür ederim deneyip tekrardan yazacağım.

Bilgisayarıma USB format attım ve bilgisayarı açtım herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı