Çözüldü Windows 10 0xc00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ege Önder

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 2 haftadır 0x00007b hatasını alıyorum ne denesem olmadı. Her şeyin son sürümünü indirdim. DLL dosyalarını indirdim hala çözemedim. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eksik bir kurulum olmuş sanırım. O halde şöyle yapalım. Öncelikle vcruntime140.dll dosyasını SysWOW64 de dahil olmak üzere attığınız her yerden silin. Sonra denetim masasından içinde C++ 2013-2015-2017-2019 geçen her şeyi kaldırın. Son olarak bu yazılımları (arm.exe ile biten hariç) tekrar kurun.
C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll

Bu dosyaları silin ve aşağıdakileri yükleyin.

Abi ikisinide işaretledim vcredist_x64.exe diye bir dosya indi kurdum fakat x64 kurdu galiba sanırım şimdi aynı yere gidip birde x86 olanı mı indirmeliyim

Evet, hem x86 hem de x64'leri indireceksiniz. Ayrıca üç linkteki bütün dosyaları indirin (arm.exe ile biten hariç).

download visual c++ 2015 de onar kaldır ve kapat seçenekleri çıkıyor önüme onar mı demeliyim

Kapat deyin. Sonra denetim masasında içinde C++ 2015 geçen şeyleri kaldırıp indirdiğiniz yazılımı tekrar çalıştırın.

peki son attığınız link vs2013_vcredist_x86-12.0.40664.0.exe.zip olan dosyayı da mı indireceğim

Evet, onu da indirip kurun. Sonra sorun çözülürse yazarsınız, çözülmezse yeni bir rapor alıp paylaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…