Windows 10 0xc00007b Hatası

aydinsoyburak

Decapat
0xc000007b hatası alıyorum. Bilgisayarımı Windows 8'den Windows 10'a geçirdim. Temiz kurulum yaptım, ardından Adobe programlarını (Premiere Pro, After Effect, Photoshop, Media Encode vs.) indirdim. Açmaya çalıştığımda bu hata ile karşılaştım, hiçbir uygulamayı açamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada Technopat'ın videosunu izledim, sorun DLL dosyaları ile alakalı değil galiba, log file dosyası oluşturdum. Bakıp yardımcı olursanız sevinirim.

Programa çok hakim değilim şunlar problem gibime geldi. Şu yöntemi bir dener misiniz?
C:\Windows\SysWOW64\VCRUNTiME140.dll C:\Windows\System32\VCRUNTiME140.dll
Dosyalarını silin. Aşağıdaki X86 ve X64'ü tamamını kurmayı deneyin.

MSVCR120.DLL, MSVCP120.DLL, MSVCP140.DLL, VCRUNTIME140.DLL, VCOMP120.DLL, MSVCP140D.DLL

Söylediğini yaptım. dosyaları sildim, tekrar açtığımda VCRUNTİME140.dll bulunamadı diyor, 3 defa tekrarlıyor aynı yazıyı. Diğer adobe uygulamlarının bazıların da ise aynı(0xc000007b ) hatayı veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı