Windows 10 %100 İşlemci Kullanımı

kaigonhq

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar benim bir sorunum var. Başlıktan da anlaşılabileceği gibi işlemci kullanımım hep %100 oluyor. Görev yöneticisinden baktığımda ise işlemciyi en çok tüketen uygulama "Hizmet Ana Bilgisayarı (Ağ Kısıtlamalı/ Ağ yok )" şeklinde. İnternet de biraz araştırdım ve çözüm bulamadım. Güncelemelerini yaptım işletim sisteminin.
  • İşlemci : İntel Core İ3 4170 3.7 Ghz 3mb Önbellek

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim bir sorunum var. Başlıktan da anlaşılabileceği gibi işlemci kullanımım hep %100 oluyor. Görev yöneticisinden baktığımda ise işlemciyi en çok tüketen uygulama "Hizmet Ana Bilgisayarı (Ağ Kısıtlamalı/ Ağ yok )" şeklinde. İnternet de biraz araştırdım ve çözüm bulamadım. Güncelemelerini yaptım işletim sisteminin.
İşletim sisteminiz orijinal mi? Antivirüs programınızla bir virüs taraması yapın.

İşletim sisteminiz orijinal mi? Antivirüs programınızla bir virüs taraması yapın.
Evet işletim sistemim orjinal . Antivirüs programı olarak ne önerirsiniz.

SSD al. :) @Recep Baltaş öyle demişti. En iyi çözüm buymuş.
Şimdi SSD almamın İşlemciye etkisi konusunda pek bir şey diyemeyeceğim olabilir fakat şu anda daha yeni telefonumu değiştirdim bütçe sıkıntım var. İlerleyen dönemlerde zaten alacağım. Teşekkür ederim yorumunuz için

Evet işletim sistemim orjinal . Antivirüs programı olarak ne önerirsiniz.

Şimdi SSD almamın İşlemciye etkisi konusunda pek bir şey diyemeyeceğim olabilir fakat şu anda daha yeni telefonumu değiştirdim bütçe sıkıntım var. İlerleyen dönemlerde zaten alacağım. Teşekkür ederim yorumunuz için
En iyisi Kaspersky Lab | Antivirus Protection & Internet Security Software

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı