Windows 10 1000 TL ve 20 TL lisanslar arasındaki fark

Arkadaşlar şimdi Windows 10 Pro 32/64 Bit Lisans ile bunun Microsoft Windows 10 Pro Türkçe Oem ne farkı var? İlk attığım alınırsa orijinal olur mu?
İlk attığınız orjinal değildir, orjinal windows 10 en düşük 800-900 TL civarıdır.
Arkadaşlar şimdi Windows 10 Pro 32/64 Bit Lisans ile bunun Microsoft Windows 10 Pro Türkçe Oem ne farkı var? İlk attığım alınırsa orijinal olur mu?
sorun çıkarmazda, güncellemeleri orjinal wındows kullanıcısına göre daha sonra alırsınız bu kadar sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ucuza satılan anahtarlar Okul, İş yerleri gibi için toplu satılan anahtarlardandır. Ucuz olmasının nedeni toplu satılmasından kaynaklanır. O anahtarlara Windows destek sağlamaz. Zaten Windows'un desteklemesine pek gerek kalmıyor. Bu tarz kişiler ellerinde artan anahtarları ucuza satıyorlar.

Anahtarlar korsan değil.
Ayriyeten hesaba lisans tanımasan bile Windows güncellemeleri zamanında verir.
Sadece çoğu ayarı kullanamazsın. Normal kullanıcıya göre senden çok geri bildirim alır. Bir nevi kobay gibi kullanır.

Lisans türleri hakkında bilgilere bağlantıdan ulaşabilirsin.
Windows Lisans Türü Nasıl Tespit Edilir? - Technopat
Tecnopat Sosyal çoğu kullanıcı Windows 800-900 ₺ bayılmıyor.

Son düzenleme:
O ucuza satılan anahtarlar Okul, İş yerleri gibi için toplu satılan anahtarlardandır. Ucuz olmasının nedeni toplu satılmasından kaynaklanır. O anahtarlara Windows destek sağlamaz. Zaten Windows'un desteklemesine pek gerek kalmıyor. Bu tarz kişiler ellerinde artan anahtarları ucuza satıyorlar.

Anahtarlar korsan değil.
Ayriyeten hesaba lisans tanımasan bile Windows güncellemeleri zamanında verir.
Sadece çoğu ayarı kullanamazsın. Normal kullanıcıya göre senden çok geri bildirim alır. Bir nevi kobay gibi kullanır.
Ben yıllarca windows kullanan birisi olarak söylüyorum anahtarlı wındows ve arkadasım 1000 tlye wındows 10 almıstı, ben ondan hep 10 gün sonra güncellemeleri alıyordum. yani etkisi var ama engel olmuyor yine aynı.

Güncellemeler grup halinde verilir. Anahtarın statüsüne göre değil.
Bunun amacı Microsoft sunucularının yoğunluktan çökmemesi için yapılır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı