Windows 10 10130 Bellek Okunamadı Hatası

Setheleh

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar,

10130 sürümüne geçtikten sonra bilgisayarı kapatırken her seferinde bellek read olmadı hatası alıyorum önceki sürümlerde böyle bir hata yoktu başka karşılaşan çözebilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Aygıt yöneticisinden tüm aygıt driverlarının yüklü olduğunu kontrol eder misin? Yüklenmemiş olan varsa yükledikten sonra kontrol eder misin aynı hatayı alıyor musun diye

Bu yapının bir sorunu bu. Aynı olayı ben de yaşıyorum. Sadece Başlat Menüsü'ndeki Kapat tuşuna bastığında oluyor. ALT+F4 ile kapattığında bu sıkıntıyı yaşamazsın.

Aygıt yöneticisinden tüm aygıt driverlarının yüklü olduğunu kontrol eder misin? Yüklenmemiş olan varsa yükledikten sonra kontrol eder misin aynı hatayı alıyor musun diye
Usb driverlardan biri yüklenmemiş görünüyordu onunla alakalı olabileceğini hiç düşünmemiştim windows içerisinden yükledikten sonra sıkıntı kalmadı teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı